Αρχική Νέα Gellissimo Biscoto: η επιτυχημένη πρόταση απ’ τη Βόρεια Ελλάδα πάει παντού

Gellissimo Biscoto: η επιτυχημένη πρόταση απ’ τη Βόρεια Ελλάδα πάει παντού

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Gellissimo Biscoto, ξεκίνησε την πορεία του απ’ την Ηγουμενίτσα το 2013, προσφέροντας ποιοτικό παγωτό με φρέσκα υλικά. Το αποτέλεσμα ήταν μια εντυπωσιακή πορεία με ανταπόκριση στην τοπική αγορά.

Πολύ γρήγορα το Gellissimo Biscoto έγινε ο πιο hot προορισμός για brunch στη Θεσσαλονίκη, με το κοινό να μιλά για μια μοναδική εμπειρία, απόλυτα εναρμονισμένη με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Όλο το concept του Gellissimo Biscoto βασίζεται στη δημιουργία μιας εμπειρίας διασκέδασης για τον πελάτη, όπου η ποιότητα συναντά τη μαγεία όλες τις ώρες της ημέρας. Η στρατηγική marketing του Gellissimo Biscoto βασίζεται στην ανάδειξη του brand με μια ενιαία αντιμετώπιση των προϊόντων και του καταστήματος ως τον ιδανικό προορισμό, όλες τις ώρες της ημέρας. Ο τρόπος που τα προϊόντα παρουσιάζονται στον επισκέπτη, βασίζεται στις νέες τάσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ με έμφαση στο Instagram, με τους επισκέπτες του Gellissimo Biscoto να αποτελούν τους πιο πιστούς πρεσβευτές του brand, καθώς μοιράζονται διαρκώς στριγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα προϊόντα του Gellissimo Biscoto όμως, δεν είναι μόνο “εικόνα” αλλά και ουσία! Εκλεκτός καφές απ’ το πρωί και πολλές γεύσεις για να συμπληρώσει κανείς το πρωινό του. Ενδιάμεσα ο επισκέπτης θα βρεθεί σε μια πανδαισία επιλογών για brunch με βάση τα αυγά κι όχι μόνο. Το μεσημέρι, ξεδιπλώνονται όλες οι δυνατότητες του Gellissimo Biscoto. Λαχταριστά burgers, sandwiches και φυσικά πολλές healthy επολογές σε σαλάτες και bowls. Απόγευμα, κι ώρα για signature γλυκά και ροφήματα. Μην ξεχνάμε την καθετοποιημένη μονάδα του Gellissimo Biscoto, η οποία παράγει δικές της πραλίνες και παγωτό, από 100% φυσικά υλικά και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως το fun στο Gellissimo Biscoto δεν τελειώνει ποτέ! Για τον επισκέπτη που θέλει να τελειώσει όμορφα την ημέρα του και να ξεκινήσειε εντυπωσιακά τη νύχτα του, το Gellissimo Biscoto προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ποτών και cocktails αλλά κι αρκετές επιλογές σε snacks.

To Gellissimo Biscoto είναι ένα δυναμικό κι ολοκληρωμένο concept, με την επιχειρηματική του πρόταση να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα αποδώσουν ευημερία στον franchisee-συνεργάτη που θα το επιλέξει.

Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Gellissimo Biscoto

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ