Αρχική Νέα Gellissimo Biscoto: Δημιουργεί σημεία αναφοράς στην πόλη

Gellissimo Biscoto: Δημιουργεί σημεία αναφοράς στην πόλη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με δυναμική πορεία στη Βόρεια Ελλάδα το Gellissimo Biscoto αποτελεί μια ελκυστική επιλογή franchise για κάποιον που θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του στον κλάδο της εστίασης.

Σήμερα, έχοντας μπει σε τροχιά ανάπτυξης, μέσω συνεργασιών franchise, σχεδιάζει να επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι κύριες περιοχές – στόχοι, για την ανάπτυξη του δικτύου, είναι τα «αστικά κέντρα, φοιτητουπόλεις και τουριστικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο», αναφέρει ο συνιδρυτής του Gellissimo, Σωτήρης Τούμπας, για να συμπληρώσει: «Δημιουργούμε σημεία συνάντησης στο κέντρο της πόλης, σημεία αναφοράς όπου ο πελάτης βρίσκει τον δικό του χώρο και συμμετέχει σε μια κοινότητα, σε μια μεγάλη παρέα. Επομένως, επιδιώκουμε να επεκταθούμε σε αυτό το κομμάτι της αγοράς μιας και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία».

gellissimo biscoto

Signature επιλογές Gellissimo

Τo Gellissimo Biscoto ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, που μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τις signature και όχι μόνο επιλογές να του προσφέρουν ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Με πιάτα που έχουν ως βάση το παγωτό, δημιουργούνται προτάσεις που φέρουν την υπογραφή της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί το Gellissimo. Πρωινό, brunch, ποιοτικός καφές, μεσημεριανό, απογευματινό, σνακ, κοκτέιλ, το Gellissimo Biscoto είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο ιδανικός in town προορισμός, καθώς έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να αποτελεί έναν ζεστό και οικείο χώρο – το καθημερινό στέκι για κάθε περίσταση.

gellissimo

Το Gellissimo βγαίνει νικητής στην τουριστική αγορά

To concept του Gellissimo προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περιοχής, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για τις τουριστικές αγορές. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το παράδειγμα σχετικά με το άνοιγμα στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.

Το Gellissimo επεκτάθηκε σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή, υλοποιώντας τον μετασχηματισμό της τότε υπάρχουσας επιχείρησης σε μόλις τρεις εβδομάδες, ενώ εξακολουθούσε να παραμένει σε πλήρη λειτουργία. Η μετατροπή του καταστήματος πραγματοποιήθηκε εντός της σεζόν, με χαμηλότερη επένδυση και αξιοποιώντας τα στοιχεία του concept που επέτρεψαν την άμεση είσοδο της επιχείρησης στην τουριστική αγορά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Gellissimo Biscoto

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ