Αρχική Νέα Gellissimo Biscoto: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα
Gellissimo Biscoto: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Gellissimo Biscoto: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Gellissimo Biscoto ετοιμάζεται να επεκταθεί στην Αθήνα, έχοντας κατακτήσει την αγορά τις Θεσσαλονίκης με τις γευστικές επιλογές για πρωινό, brunch, καφέ και φυσικά το κορυφαίο παγωτό του, τη λάβα φιστικιού, που κάνει όλο το ίντερνετ να παραμιλά.

Το μαγαζί θα ανοίξει στο κέντρο της πρωτεύουσας, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα.

Η… χάρη της λάβας φιστικιού έφτασε μέχρι την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, «Fay’s time», όπου ο Steve Τούμπας, ένας από τους ιδρυτές του Gellissimo Biscoto, έδειξε ζωντανά πως γίνεται το σερβίρισμα του παγωτού, ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής δοκίμασε μια ποικιλία γεύσεων και μίλησε και ζωντανά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στην Αθήνα.

Η λάβα φιστικιού ταξιδεύει παράλληλα με ένα βανάκι, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο Lava tour, όπου οι περαστικοί θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το γευστικότατο παγωτό στο δρόμο.

Κορυφαία εμπειρία για τον πελάτη

Οι ιδρυτές του δημιούργησαν τα καταστήματα Gellissimo Biscoto δίνοντας μεγάλη προσοχή στην εμπειρία πελάτη, στις ποιοτικές γεύσεις και στη συνεχή εξέλιξη. Έχοντας επενδύσει στην καθετοποίηση της παραγωγής αποτελούν μια επιχειρηματική πρόταση που θα αποδίδει ευημερία στον franchisee-συνεργάτη που θα τα επιλέξει.

Συγκεντρωτικά, τα δυνατά σημεία της επιχειρηματικής πρότασης είναι:

• Η συνεχής εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργειών η οποία στοχεύει στη διασφάλιση ενός άριστα τοποθετημένου προσωπικού.
• Το μοναδικό service etiquette που λανσάρει το Gellissimo Biscoto, το οποίο είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και φιλικό προς τον επισκέπτη.
• Η ευρεία χρήση μάρκετινγκ και εργαλείων προώθησης και προβολής των καταστημάτων Gellissimo Biscoto.
• Η ζεστασιά, τα μοναδικά atmospherics και η σχεδιαστική υπεροχή του καταστήματος. Όλα
• Ισχυρή ταυτότητα με στοιχεία διαφοροποίησης – το πιο in 3d place της πόλης!
• Η δημιουργία πιστού κοινού που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει στις στιγμές που χαρίζει το Gellissimo Biscoto που κάνουν το κάθε κατάστημα στέκι.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Gellissimo Biscoto

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ