Αρχική Νέα Fylliana: Η ολιστική πρόταση στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού!

Fylliana: Η ολιστική πρόταση στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η εταιρεία Fylliana, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού, κατέχει επάξια ηγετικό ρόλο στην αγορά της. Δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, η εταιρεία Fylliana έχει γίνει πόλος έλξης για τους πελάτες αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για shopping.

H Fylliana θέλοντας να επιταχύνει την αναπτυξιακή της δυναμική, επέλεξε τη μέθοδο franchise για να χτίσει ένα δυνατό δίκτυο καταστημάτων. Το πρώτο άνοιξε στη Λάρισα, στις 27 Ιουλίου του 2020, σε έναν επιβλητικό χώρο 1.300 τ.μ. που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του interior design και προσφέρει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές για κάθε χώρο, επαγγελματικό ή προσωπικό. Και το αθηναϊκό κοινό, όμως, έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κατάστημα franchise Fylliana που έχει ανοίξει στο Ίλιον. Σε ένα σύγχρονο χώρο 800 τ.μ. με ιδιαίτερη αισθητική, ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί μέσα στο κατάστημα και να κάνει τις αγορές του ήρεμα και χαλαρά.

fyllianna katastimata 6

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο καταναλωτής

Το μυστικό της επιτυχίας της Fylliana κρύβεται στο γεγονός ότι η εταιρεία πάντα είχε στο επίκεντρό της, τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Ο καταναλωτής του σήμερα, που λόγω συνθηκών και καταστάσεων αναγκάστηκε να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, επενδύει στον προσωπικό του χώρο. Πλέον έχει αποκτήσει μια άλλη σχέση, ενδιαφέρεται να φτιάξει ή να ανανεώσει το περιβάλλον που του προσφέρει ηρεμία με ποιοτικά προϊόντα, φιλικά προς την τσέπη του.

Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων Fylliana ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

fyllianna katastimata 1

Με την εμπειρία του καλύτερου στον χώρο του franchising

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana προσφέρει ένα συγκροτημένο concept, μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise στους επιχειρηματίες του χώρου αλλά και σε νέους επενδυτές. Mπαίνοντας στην οικογένεια της Fylliana ο franchisee λαμβάνει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία και κερδοφορία.

Η συνεργασία της Fylliana με τη THE FRANCHISE CO. θέτει τον θεμέλιο της νέας αναπτυξιακής  πορεία της. Η THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη & πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα δημιουργίας & ανάπτυξης δικτύων άμεσης διανομής & franchising με ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα την ηγετική θέση που κατέχει για 25 χρόνια στον χώρο καθώς και την άνω των 37 ετών εμπειρία των ιδρυτών της. 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση Fylliana εδώ

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ