Αρχική Νέα Funky Buddha: Συνεχής Ανάπτυξη – Franchise Portal
Funky Buddha: Συνεχής Ανάπτυξη – Franchise Portal

Funky Buddha: Συνεχής Ανάπτυξη – Franchise Portal

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Funky Buddha προχώρησε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου των ιδιόκτητων καταστημάτων της προσθέτοντας ένα νέο, μεγαλύτερο concept store, στο επίπεδο 2 στο The Mall Athens.

Το digital signage παραμένει σημαντική επένδυση της εταιρείας στα καταστήματά της με κορυφαίο παράδειγμα την τοποθέτηση -στην είσοδο- ενός ολογράμματος, σε φυσικό μέγεθος, την τελευταία πλέον τάση στο Retail Technology. O σχεδιασμός του καταστήματος είναι πρωτοποριακός, βασισμένος στα διεθνή standards οργάνωσης αντίστοιχων καταστημάτων των γνωστών international brands.

Πολυκάναλη ανάπτυξη

Η αύξηση των εταιρικών και των franchise  καταστημάτων της Funky Buddha, δεν επηρέασε την ανάπτυξη των υπολοίπων καναλιών διανομής, και δη της χονδρικής. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει την λογική των Corners που διατηρεί εντός των πολυκαταστημάτων. Το Franchising απότελει σημαντικό πυλώνα στην στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης  και  συνίσταται σε τρεις τύπους σημείων πώλησης: «Regular»,  franchised corner και  Outlet Franchise.

Success story

H εταιρεία αναδείχθηκε ως ένα από τα success stories του ελληνικού επιχειρείν και τιμήθηκε με βραβείο στην κατηγορία «Greek Business Champions» στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023». Τα βραβεία διοργάνωσε για 8η φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στο Golf Privé της Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 15%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων. Συγκεκριμένα η Funky Buddha κατέγραψε αύξηση 66,10% στον κύκλο εργασιών και αύξηση 2.098,75% στα κέρδη προ φόρων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


FUNKY BUDDHA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ