Αρχική Νέα Frutti Di Mare: To all day fish bar του franchising

Frutti Di Mare: To all day fish bar του franchising

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Γιατί στην Frutti Di Mare όλα είναι μοναδικά!

Μοναδικές θαλασσινές δημιουργίες, μοναδική ατμόσφαιρά, μοναδική εξυπηρέτηση, μοναδικές τιμές.

Για αυτό και οι κάτοικοι, οι τουρίστες, οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους και ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας αυτό το ξεχωριστό all day fish bar! Άλλωστε η τιμητικές διακρίσεις από την TripAdvisor αποτελούν ένα ακόμα αδιάψευστο μάρτυρα της επιτυχίας αυτής…

Με σύμμαχό το κοινό και τη σταθερή επιτυχία του, η Frutti Di Mare αναπτύσσεται με franchising και καλωσορίζει στο δίκτυό της τους νέους συνεργάτες. Ο ιδανικός franchisee;  «Απλά αγαπάει τη γαστρονομία και είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του. Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση» επισημαίνει ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, ιδρυτής της επιχείρησης.

Εκτός από την αγορά της Αθήνας , όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά και οι ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί αποτελούν άκρως φιλόξενες αγορές. Μάλιστα, το… «μικρό» αδερφάκι της, η season Frutti Di Mare που συνιστά μια χαμηλότερου κόστους επένδυση, αποτελεί την ιδανική πρόταση του καλοκαιριού!

Ένα διαφοροποιημένο franchise concept στην εστίαση με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλές αποδόσεις σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ