Αρχική Νέα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς- Στρατηγικές συνεργασίες το κλειδί της επιτυχίας

Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς- Στρατηγικές συνεργασίες το κλειδί της επιτυχίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ερώτηση πολλών νέων franchisees είναι:  «Θα έχω εξασφαλισμένη ποιότητα και λειτουργικότητα στον τομέα των προμηθειών;»

Επιλέγοντας για franchise την Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε φρέσκα και ποιοτικά φρούτα και λαχανικά, κάθε μέρα.

Γιατί η επιτυχημένη ελληνική αλυσίδα, πρωταγωνιστώντας  60 χρόνια στον κλάδο, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με εξαιρετικούς παραγωγούς, θεμελιωμένες σε γερές βάσεις που εξασφαλίζουν συνεχόμενη και λειτουργική σχέση μεταξύ franchisee και προμηθευτές.

Με αυτό τον τρόπο, έχετε δύο σημαντικά οφέλη:

  • Αδιαμφισβήτητη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων σας
  • Εξασφαλισμένη ευελιξία και λειτουργικότητα του καταστήματός σας

Η δημοφιλής αλυσίδα, επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους ιδανικούς προμηθευτές και συνεργάτες της, προσφέρει στον franchisee την απαραίτητη ασφάλεια σε επίπεδο προμηθειών, προς όφελος του ίδιου και του καταναλωτή, επενδύοντας έτσι στην επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα του πελάτη.  Παράλληλα, ο franchisee έχει το προνόμιο να δουλεύει το κατάστημά του με μοναδική ευκολία σε επίπεδο προμηθειών, χάρη στις γερές σχέσεις που έχει αποκτήσει με τους προμηθευτές το ισχυρό brand. Με λίγα λόγια, γεμάτα ράφια καθημερινά, με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική αλυσίδα!

Η μεγάλη οικογένεια της Φρουτεμπορικής Θύμιος Μυλωνάς, μοιράζεται με τους συνεργάτες της το πάθος για ποιοτικά φρούτα και λαχανικά, και σας δίνει τα κλειδιά για την πιο συνεπή και λειτουργική επιλογή franchise.

Θέλετε να μάθετε πως θα γίνετε ο επόμενος συνεργάτης της Φρουτεμπορικής Θύμιος Μυλωνάς; Πατήστε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ