Αρχική Νέα ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Προσήλωση στην ποιότητα και στην καινοτομία

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Προσήλωση στην ποιότητα και στην καινοτομία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

πολυετής πείρα, η ευρεία προϊοντική γκάμα και η προσήλωση στην ποιότητα είναι τα κύρια
χαρακτηριστικά της συνεργασίας με τη Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς!

Η πολυετής πείρα, η ευρεία προϊοντική γκάμα και η προσήλωση στην ποιότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας με τη Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς!

Η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς , είναι η πιο ολοκληρωμένη αλυσίδα οπωροπωλείων που προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Πάντα με γνώμονα τη βελτίωση του τρόπου ζωής της ελληνικής οικογένειας, μέσα από τα εκατοντάδες απαραίτητα για την καθημερινότητα προϊόντα που θα βρει κανείς στα ράφια ή τα ψυγεία της αλυσίδας.

Ο franchisee είναι σημαντικό να μοιράζεται την ίδια διάθεση για προσφορά προς τον πελάτη. Η εμπειρία και το ισχυρό όνομα του Θύμιου Μυλωνά στην αγορά, ουσιαστικά εφοδιάζουν τον franchisee με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να δραστηριοποιηθεί με σιγουριά σε μια μεγάλη και ιδιαίτερα αποδοτική αγορά!

Στα ράφια των καταστημάτων, ο πελάτης θα βρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, επιλεγμένα κρασιά, όσπρια, γαλακτοκομικά, χυμούς, γάλα και πολλά ακόμα διαλεχτά προϊόντα.

Με απλά λόγια, η Φρουτεμπορική Μυλωνάς υπερβαίνει τα όρια του απλού οπωροπωλείου, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την καθημερινότητα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ