Αρχική Νέα ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο ειδικός στα φρούτα και στο franchising

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο ειδικός στα φρούτα και στο franchising

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε άμεσο φιλικό περιβάλλον και με ευκολία στην καθημερινή πρόσβαση, τα καταστήματα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς προσφέρουν επιλεγμένα προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα, την ποικιλία και τις φιλικότερες τιμές.

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ξηροί καρποί, επιλεγμένα κρασιά, όσπρια, γαλακτοκομικά, χυμοί, γάλα και πολλά ακόμα διαλεχτά προϊόντα, βρίσκονται στα ράφια όλων των καταστημάτων Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, με σκοπό να ικανοποιούν όλους τους πελάτες και να προσφέρουν άμεσες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Δεν πρόκειται για ένα απλό οπωροπωλείο. Η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την καθημερινότητα.

Οι στρατηγικές συμμαχίες με σημαντικούς προμηθευτές, η υψηλή μέση ημερήσια απόδειξη και η πληθώρα των πελατών που ικανοποιεί καθημερινά, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για μια κερδοφόρα συνεργασία, ιδανική και για family business.

Η κεντρική διοίκηση εξασφαλίζει σε ένα franchisee την ευελιξία και τη λειτουργικότητα στον τομέα των προμηθειών, καθώς και πληρη στήριξη και εκπαίδευση σε οτιδηποτε χρειαστεί.

Μάθε περισσότερα για τη Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ