Αρχική Νέα ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Franchising με μακροχρόνια εμπειρία και εμμονή στην ποιότητα

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Franchising με μακροχρόνια εμπειρία και εμμονή στην ποιότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πιο ολοκληρωμένη αλυσίδα οπωροπωλείων προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, με κύρια χαρακτηριστικά την αφοσίωση, την ευελιξία και την εξέλιξη!

Στα ράφια των καταστημάτων, ο πελάτης βρίσκει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, επιλεγμένα κρασιά, όσπρια, γαλακτοκομικά, χυμούς και πολλά ακόμα διαλεχτά προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζει την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων. Παράλληλα, οι χρόνιες συνεργασίες αλλά και οι μεγάλες σε όγκο παραγγελίες από τη μεριά της εταιρείας, εξασφαλίζουν στον franchisee και τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επιπλέον, έχοντας συνάψει συνεργασίες με παραγωγούς σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, η αλυσίδα αντιμετωπίζει την εποχικότητα ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο την κερδοφορία!

Η πρόταση franchise για ένα κατάστημα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς , είναι ιδανική και για family business. Τόσο η διευρυμένη λειτουργία, όσο και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα λάβει ο franchisee είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί λόγοι ώστε μια οικογένεια να φτιάξει το μέλλον της με σιγουριά και ασφάλεια.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ