Αρχική Νέα Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Πλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης μέσω της εξειδίκευσης

Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Πλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης μέσω της εξειδίκευσης

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Εδώ και 4 δεκαετίες, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ συντελούν στην επιτυχία των μαθητών, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Είναι αρωγοί των προσπαθειών τους και πλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω της εξειδίκευσης!

Αποκλειστικότητα στη θεωρητική κατεύθυνση

Η αποκλειστικότητα στη Θεωρητική Κατεύθυνση εξασφαλίζει την εμπειρία του φροντιστηρίου, την ειδίκευση των καθηγητών του και τη συνύπαρξη μαθητών που διαθέτουν υψηλούς στόχους και μαθησιακό επίπεδο.

stoxos franchise mathitria1

Γιατί αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ ! «Με επίκεντρο τον μαθητή και την προσπάθειά του, με στοχευμένη κι έμπειρη προετοιμασία, σε ομοιογενή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα ύλης, σε ευέλικτα προγράμματα, με έλεγχο εξέλιξης και προόδου, έχει μοναδικό αντικείμενο και στόχο την επιτυχία του κάθε μαθητή», αναφέρουν τα αδέλφια Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της post Covid-19 εποχής, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ έχουν επενδύσει στρατηγικά στη δημιουργία της δικής τους διαδικτυακής πλατφόρμας, παρέχοντας στους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς την ασφάλεια που επιζητούν.

Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν από απόσταση. Μέσω της πλατφόρμας, οι μαθητές συνδέονται στο zoom και από εκεί λαμβάνουν αρχεία, ενημερώνονται για το πλάνο των διαγωνισμάτων, βλέπουν ανακοινώσεις, στέλνουν τις εργασίες τους και συνομιλούν με τους καθηγητές, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει.

stoxos frontistiria franchise3

Εξειδίκευση και στο franchising!

Ερχόμενος στην οικογένεια των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, o συνεργάτης επωφελείται από:

  • To αναγνωρισμένο brand από γονείς και μαθητές
  • Το εξειδικευμένο και ποιοτικό εκπαιδευτικό προϊόν
  • Την ύπαρξη επιτυχημένης επιχειρηματικής οργάνωσης
  • Την αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας

Με σύμμαχο την εξειδίκευση, την ποιότητα και την ισχυρή φήμη, οι συνεργάτες των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ επενδύουν στη γνώση κι αποκτούν τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο της εκπαίδευσης!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των ΣΤΟΧΟΣ, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ