Αρχική Νέα Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Εξειδίκευση στη θεωρητική για 4 δεκαετίες

Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Εξειδίκευση στη θεωρητική για 4 δεκαετίες

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, με παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα, υλοποιούν κάθε στόχο μαθητών και συνεργατών, διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε λόγω πανδημίας.

Η ομάδα των ΣΤΟΧΟΣ έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για τη δημιουργία της δικής της διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε η τηλεδιδασκαλία να βρίσκεται ποιοτικά στο ίδιο επίπεδο με τη δια ζώσης. Μέσω αυτής, οι μαθητές συνδέονται στο zoom και από εκεί λαμβάνουν αρχεία, ενημερώνονται για το πλάνο των διαγωνισμάτων, βλέπουν ανακοινώσεις, στέλνουν τις εργασίες τους και συνομιλούν με τους καθηγητές, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει.

stoxos frontistiria franchise4

Εδώ και 40 χρόνια, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ μένουν πιστά στo τρίπτυχο της επιτυχίας τους: Εξειδίκευση στη θεωρητική, ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, εξειδικευμένοι καθηγητές. «Έχουμε σταθερό μαθητολόγιο, επειδή σεβόμαστε τη δουλειά μας, από το 1983. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα. Οι επιτυχόντες, ξέρουμε πως θα φέρουν τους επόμενους. Στα 100 άτομα, τα 80 έρχονται συστημένα από κάποιον», αναφέρουν οι Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers της εταιρείας.

stoxos frontistiria franchise6

Με σύμμαχο την εξειδίκευση, την ποιότητα και την ισχυρή φήμη, οι συνεργάτες του ΣΤΟΧΟΥ επενδύουν στη γνώση και αποκτούν το δικό τους φροντιστήριο, τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο της εκπαίδευσης!

Ερχόμενος στην οικογένεια των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, o συνεργάτης επωφελείται από:

  • To αναγνωρισμένο brand από γονείς και μαθητές
  • Το εξειδικευμένο και ποιοτικό εκπαιδευτικό προϊόν
  • Την ύπαρξη επιτυχημένης επιχειρηματικής οργάνωσης
  • Την αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας
  • Τις στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του ΣΤΟΧΟΣ, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ