Αρχική Νέα Franko: Η healthy διάσταση της κερδοφορίας

Franko: Η healthy διάσταση της κερδοφορίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όλη η ποιότητα των ξεχωριστών πρώτων υλών σε ένα concept διαφορετικό, σύγχρονο, απόλυτα «πράσινο» και νόστιμο! Το Franko είναι ο απόλυτος πρεσβευτής ενός διαφορετικού lifestyle. Απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά την ποσότητα σε μια value for money τιμή, επιθυμώντας παράλληλα την ποιότητα στο καθετί.

Για τον χυμό, τον καφέ, το πρωινό, το μεσημεριανό και τις ενδιάμεσες γεύσεις κάθε ώρας μέσα στην ημέρα, το Franko είναι η ιδανική επιλογή.

franko-franchise

Η διαφορετικότητα του concept γίνεται εμφανής από την πρώτη στιγμή. Σε ρυθμούς jazz να παίζουν στο repeat κι έναν παράδεισο healthy επιλογών, το Franko έχει εξελιχθεί στη μοντέρνα πρόταση που έλειπε από την πόλη!

franko-healthy-food

Ποιος είναι ο ιδανικός συνεργάτης του Franko;

Αν έχεις τη θέληση να κάνεις δικό σου ένα κατάστημα εύκολο στη διαχείριση και στη λειτουργία του, αν επιθυμείς να αποκτήσεις μια επιχείρηση που έχει να προσφέρει κάτι φρέσκο στην αγορά, τότε το Franko είναι η ιδανική επένδυση για σένα!

franko-juice

Γιατί θυμήσου:

  • Ότι δεν χρειάζεσαι εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας: Πρόκειται για ένα κατάστημα με απλοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας. Διαθέτει απλές δομές κι ένα ευέλικτο ωράριο. Τόσο με την καθοδήγηση της εταιρείας, όσο και τη σωστή εκπαίδευση αλλά και τα εγχειρίδια λειτουργίας, ο νέος συνεργάτης είναι σε θέση να λειτουργήσει εύκολα και αποτελεσματικά την επιχείρησή του.
  • Ότι το δίκτυο έχει συνάψει συμφωνία με εγκεκριμένους παραγωγούς, ώστε καθετί που μπαίνει στο κατάστημά σου να είναι φρέσκο κι ελεγμένο.
  • Ότι μπορείς να γίνεις ο επόμενος συνεργάτης πολύ γρήγορα, λαμβάνοντας τόσο εσύ, όσο και το προσωπικό εκπαίδευση 2 εβδομάδων.
  • Ότι μπορείς να κάνεις το Franko που ονειρεύεσαι: Το μοντέλο franchise επιτρέπει τη δημιουργία 4 τύπων καταστημάτων, καθένα από τα οποία ανταποκρίνονται σε διαφορετικές περιοχές, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτής.

franko-salata

Αρκεί ένα πράγμα! Να μοιράζεσαι το όραμα για ένα φαγητό υγιεινό και ταυτόχρονα νόστιμο, για προϊόντα που μυρίζουν «υγεία» και απευθύνονται σε όλους. Στο παιδί, στην οικογένεια και στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης.

Κάνε το δικό σου Franko σήμερα, πατώντας εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ