Αρχική Νέα Franklin Coffee House: ποιοτικός καφές, άριστη εξυπηρέτηση, ευχάριστο περιβάλλον!

Franklin Coffee House: ποιοτικός καφές, άριστη εξυπηρέτηση, ευχάριστο περιβάλλον!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο Franklin Coffee House η τέχνη του καφέ απογειώνεται! Εδώ και 13 χρόνια, η έμπειρη ομάδα της εταιρείας γνωρίζει τα θέλω των καταναλωτών και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ! Σε έναν χώρο βιομηχανικού στυλ με σύγχρονο και μοντέρνο design, οι πελάτες επιλέγουν το ρόφημα της αρεσκείας τους ανάμεσα σε περισσότερες από 100 επιλογές στον κατάλογο του Franklin Coffee House!

Επίσης, τα Franklin coffee house εκτός από ανώτερης ποιότητας speciality coffee για take-away, delivery διαθέτουν και μια ευρεία γκάμα σε αλμυρά και γλυκά snack κάθε στιγμή της ημέρας. Ακόμα, οι baristas του δικτύου, άρτια εκπαιδευμένοι λαμβάνουν πιστοποίηση από το εκπαιδευτήριο της εταιρείας, διασφαλίζοντας την ποιότητα σε κάθε κατάστημα Franklin Coffee House.

Η εταιρεία, έχοντας έντονη δραστηριότητα σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρά σε νέες συμφωνίες με την μέθοδο του franchising σε μεγάλα αστικά κέντρα, δημιουργώντας ένα φρέσκο και δυναμικό δίκτυο καταστημάτων που εξελίσσεται διαρκώς με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Για να μάθεις περισσότερα για το franchise concept Franklin Coffee House, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ