Αρχική Νέα Franchising με LICE CLINICS για να έχεις το… κεφάλι σου ήσυχο!

Franchising με LICE CLINICS για να έχεις το… κεφάλι σου ήσυχο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οι franchisees αναζητούν μια επιχείρηση που να προσφέρει σημαντική απόδοση (ROI) και σταθερή εισροή κερδών σε βάθος χρόνου. H LICE CLINICS διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι υποψήφιοι συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση με χαμηλό ύψος επένδυσης, πολλαπλές ροές εσόδων και ξεκάθαρα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η LICE CLINICS είναι η μοναδική κλινική που θεραπεύει αποτελεσματικά τη φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής σε μία και μόνο επίσκεψη. Χρησιμοποιώντας το καινοτόμο επαγγελματικό σύστημα αντιφθειρικής θεραπείας AirAlle, εγκεκριμένο από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ, μέσα σε 60 λεπτά εξουδετερώνει τις ψείρες και τα αυγά τους μέσω της αφυδάτωσης με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Το συγκεκριμένο ιατροτεχνολογικό μηχάνημα αποτελεί μια επαναστατική τεχνική, καθώς δεν χρησιμοποιεί τοξίνες, παρασιτοκτόνα και μακράς διάρκειας λιπαρά προϊόντα.

Το 2016 η Clear Hair, εταιρεία που λανσάρει προϊόντα αντιφθειρικής προστασίας, έφερε τη LICE CLINICS στην Ελλάδα, συστήνοντας στο κοινό την καινοτόμα τεχνική θεραπεία που ακολουθούν τα μέλη του δικτύου LICE CLINICS παγκοσμίως. Η μητρική εταιρεία με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 και από τότε έχει «ταξιδέψει» τη φήμη της στον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, κ.λπ. γίνοντας η πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών στη θεραπεία κατά της φθειρίασης.

lice clinics.upodoxi

Ο franchisee που θα επιλέξει την οικογένεια της LICE CLINICS, δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία, ή εξειδικευμένες γνώσεις. Η ομάδα της LICE CLINICS αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση και εκπαίδευσή του, η οποία λαμβάνεται με πιστοποίηση. Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης εκπαιδεύεται και στο κομμάτι των πελατειακών σχέσεων, ώστε να υποδέχεται τους γονείς με επαγγελματισμό και να γνωρίζει πώς να απαντά σε τυχόν απορίες πριν ή κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η LICE CLINICS είναι μια επιχειρηματική πρόταση με χαμηλό ύψος επένδυσης που δραστηριοποιείται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά. Μέσα σε μόλις 1 μήνα είναι δυνατή η ανέγερση του franchise καταστήματος LICE CLINICS, δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ανάπτυξη και κερδοφορία. Επιπλέον, ο υποψήφιος συνεργάτης είτε είναι απλός επενδυτής, είτε συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διαδικασίες της λειτουργίας του καταστήματος, βοηθά τα παιδιά και «λύνει» τα χέρια των γονιών, δίνοντας αποτελεσματική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για το franchise concept LICE CLINICS, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ