Αρχική Νέα Franchising με ευελιξία από την BIOAXIS Homecare

Franchising με ευελιξία από την BIOAXIS Homecare

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η BIOAXIS Homecare αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στη διαχείριση και υποστήριξη ασθενών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με φροντίδα, μέριμνα και ενσυναίσθηση και εξελίσσεται διαρκώς χάρη στο όραμα της για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπηρεσιών υγείας.

Με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση εισέρχεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά με αυξανόμενες ανάγκες και συγκαταλέγεται στις πιο συμφέρουσες επιλογές franchise σήμερα.

Η κα Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια της BIOAXIS Homecare, εξηγεί τα εναλλακτικά πακέτα franchise που έχει δημιουργήσει η εταιρεία και πως αυτά ωφελούν κάθε μελλοντικό συνεργάτη.

«Βασικοί πυλώνες του συστήματος και του μοντέλου επιχειρηματικής συνεργασίας είναι η διασφάλιση ποιότητας, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η κερδοφορία του franchisee. Με βάση αυτές τις κατευθύνσεις έχουμε δομήσει ευέλικτα μοντέλα προσαρμοσμένα τόσο στις ιδιαιτερότητες τις κάθε περιοχής όσο και στη φάση διείσδυσης στην αγορά. Σε συνεργασία με τον franchisee αναπτύσσουμε ένα απόλυτα προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες επιχειρηματικό σχέδιο, διασφαλίζοντας τη μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων του και την ισχυροποίηση της στρατηγικής θέσης του δικτύου.»

Επιλέγοντας την BIOAXIS Homecare, ο franchisee συνεργάζεται με έναν πρωτοπόρο της αγοράς με ολοκληρωμένα συστήματα και διαδικασίες που ωφελούν τους συνεργάτες του δικτύου, που χαρακτηρίζεται από υψηλές αποδόσεις. Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να μοιράζεται το όνομα της BIOAXIS Homecare, να έχει ικανότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ηγετικές ικανότητες.

Εάν θέλετε κι εσείς να δραστηριοποιηθείτε σε μια δυναμική αγορά με αξίες και αποδοτικότητα, δείτε περισσότερα για την πρόταση franchise της BIOAXIS Homecare εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ