Αρχική Νέα Franchising με EXERETON, το απόλυτο healthy food store που ξεχειλίζει απόλαυση!

Franchising με EXERETON, το απόλυτο healthy food store που ξεχειλίζει απόλαυση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το EXERETON αν και άνοιξε της πόρτες του το 2017 στη Θεσσαλονίκη, έχει γίνει το γευστικό meeting point της συμπρωτεύουσας, όπου ο πελάτης απολαμβάνει ποιοτικό καφέ και πρωτότυπες, υγιεινές προτάσεις, είτε για πρωινό, είτε για σνακ, ώστε να συνεχίσει δυναμικά τη μέρα του!

Φρεσκοκομμένοι ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, θρεπτικά αλείμματα, χειροποίητες μαρμελάδες, energy bars και πολλές άλλες γευστικές επιλογές κοσμούν τα ράφια του EXERETON. Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, γεμάτο χρώματα και αρώματα, ο πελάτης συναντά τoν επίγειο παράδεισο των… superfoods που θα τον εφοδιάσει με θρεπτικά συστατικά για να συνεχίσει τη μέρα του γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια!

Το franchise concept EXERETON έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει πολλαπλά profit centers στον υποψήφιο συνεργάτη. Εκτός των παραδοσιακών καναλιών διανομής (sit-in, take away), έχει αναπτύξει και υπηρεσίες catering. Καλύπτει εκδηλώσεις όπως παιδικά parties, εταιρικά events, δεξιώσεις κ.λπ., προσφέροντας διατροφικές λύσεις πλούσιες σε γεύση και απόλαυση για κάθε ηλικιακή γκάμα.

Ο franchisee που θα επιλέξει την οικογένεια του EXERETON δεν χρειάζεται να διαθέτει γνώσεις εξειδικευμένης healthy ή vegan κουζίνας, αρκεί απλώς να έχει όρεξη για δημιουργία. Από τον σχεδιασμό του καταστήματος, τις συνταγές, τα διαλεκτά υλικά, μέχρι και τα εργαλεία διαχείρισης, όλα παρέχονται από την ομάδα του EXERETON που ακολουθεί το healthy food trend, καλύπτοντας την ανάγκη για διατροφικές λύσεις, πλούσιες σε γεύση και απόλαυση.

Για να δραστηριοποιηθείς στην αγορά με τον απόλυτο πρεσβευτή του healthy food, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ