Αρχική Νέα FRANCHISE OPEN DAYS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με εκδήλωση αφιερωμένη στην καφεστίαση

FRANCHISE OPEN DAYS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με εκδήλωση αφιερωμένη στην καφεστίαση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η THE FRANCHISE CO. διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση Franchise Open Days στη Θεσσαλονίκη. Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει την αγορά της Βορείου Ελλάδος για τις επιχειρηματικές δυνατότητες που προσφέρει η επιλογή ενός Franchise, καθώς και τα κριτήρια επιλογής του καταλληλότερου concept.

Στις 2 Οκτώβρη, στο Mediterranean Palace από τις 11:00 έως τις 20:30 πραγματοποιούνται 2 διαφορετικά events, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

tfc-logo

Εν όψει του Franchise Open Days, στην Αίθουσα Ποσειδών Β’, από τις 11:00 έως τις 18:00, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία προσωπική συνάντηση με τους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. και να κάνετε τη σωστή επιλογή στη νέα σας επιχειρηματική δραστηριότητα, επιλέγοντας τα franchise concepts που σας ενδιαφέρουν και ταιριάζουν στο προφίλ σας.

Η ημερίδα ολοκληρώνεται με το event “Coffee Franchise Market”, το οποίο πραγματοποιείται στην ίδια αίθουσα από τις 18:30 έως τις 20:00.  Πώς πρέπει να κινηθείτε στην καφεστίαση; Ποια στοιχεία πρέπει να ανακαλύψετε ως υποψήφιος franchisee και ποιοι παράγοντες θα πρέπει να καθορίσουν την επιλογή σας; Αδράξτε την ευκαιρία και συμβουλευτείτε την έμπειρη ομάδα της THE FRANCHISE CO.!

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising κι ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

Για διευκρινίσεις – κρατήσεις θέσεων σχετικά με τα FRANCHISE OPEN DAY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επικοινωνήστε στο 2106756200.

Εναλλακτικά, αποστείλετε email στο , ή συμπληρώστε τη φόρμα .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ