Αρχική Νέα Franchise με… DAVINCI ARTISAN GELATO!

Franchise με… DAVINCI ARTISAN GELATO!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Φρέσκο gelato, χειροποίητες σοκολάτες & γλυκίσματα, μοναδικά ροφήματα στην πιο αυθεντική gelateria της εποχής. 

Ένα μοναδικό concept για κάθε στιγμή της ημέρας με διαχρονικό και διαφορετικό… χαρακτήρα!

Μια επιχειρηματική πρόταση franchise με ισχυρά εφόδια επιτυχίας.

Γιατί;

Για την υψηλή κερδοφορία… Εξαιρετικό ποσοστό κέρδους, χαμηλά λειτουργικά, πολλαπλά κέντρα κέρδους για όλες τις περιόδους, χαμηλά αποθέματα, διασφαλισμένες αποδόσεις.

Για το Brand Awareness… Σημείο αναφοράς σε Μύκονο και Μοναστηράκι.
Eδώ και 4 χρόνια αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για το νησί των ανέμων, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αναδεικνύει την αυθεντική gelateria της πόλης σε πολυσύχναστο hot spot στον πεζόδρομου της Αδριανού.

Για το Διαφοροποιημένο Προϊον. Παραδοσιακές ιταλικές συνταγές που παρασκευάζονται καθημερινά & συνεχής δημιουργία νέων αποκλειστικών προτάσεων που ανανεώνουν την προϊοντική γκάμα και το ενδιαφέρον των «πιστών» φίλων του. Βασικό σημείο διαφοροποίησης; Η αποκλειστική αυθεντική ιταλική συνταγή για το gelato, που φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό!

Για την Ξεχωριστή Αισθητική: Σοκολατοβρύσες, pozzetti με μαύρες & κόκκινες καμπάνες, παλιού τύπου ιταλικά βαρέλια για ταgelati, επιβλητικά ψυγεία για τις σοκολάτες, όλα συνθέτουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθεDAVINCIσημείου

Για τις Σταθερές Αξίες: Φρέσκο, Αυθεντικό και Χειροποίητο! 
Το 3πτυχο που αποτυπώνεται τόσο στο προιοντικό μίγμα όσο και στο αποτελεσματικό μοντέλο προσωπικής εξυπηρέτησης. Ένα νέο, αυθεντικό και διαφοροποιημένο μοντέλο που απολαμβάνει κάθε πελάτης!

Για την Ευελιξία: Με 8 υπερσύχρονους τύπους καταστημάτων, που τοποθετούνται ιδανικά σε κομβικά σημεία, εμπορικά κέντρα, νησιά & τουριστικούς προορισμούς. Κατάλληλο και για family business.

Και…
Γιατί στη ζωή…και στο franchise… αξίζει το ξεχωριστό!

Μύκονος, Μοναστηράκι, Varkiza Resort, Πλάκα!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ