Αρχική Νέα Franchise καταστήματα AB Shop & Go για δυναμικούς νέους επιχειρηματίες
Franchise καταστήματα AB Shop & Go για δυναμικούς νέους επιχειρηματίες

Franchise καταστήματα AB Shop & Go για δυναμικούς νέους επιχειρηματίες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με σύνθημα «Επιχείρησέ το κι εσύ!» η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος προσελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον μέσω του ομώνυμου προγράμματός της που αφορά καταστήματα franchise και πιο συγκεκριμένα την επιχειρηματική πρόταση AB Shop & Go. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο 2023, η εταιρεία άνοιξε 21 νέα καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Ευάγγελο Τσομάκη, Υπεύθυνο Ανάπτυξης των AB Shop & Go και ΑΒ Συνεργάτης, ο έντονος ρυθμός ζωής και η έλλειψη χρόνου, οδήγησαν στην ανάπτυξη των συνοικιακών καταστημάτων, που ευνόησαν και τα δικά τους καταστήματα franchise. Ο ίδιος επισημαίνει ότι «Ο κλάδος των τροφίμων θα συνεχίσει να αποτελεί μία σταθερή αξία. Γενικά τα τρόφιμα διαχρονικά επηρεάζονται πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους κλάδους και αποτελούν μία προσοδοφόρα επένδυση για όποιον την επιλέξει».

Το δίκτυο της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη σημαντική συνεισφορά του στον κλάδο του franchising και στην ελληνική οικονομία συνολικά, αναδείχθηκε «Gold Winner Excellence In Marketing» στα «THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024».

Σήμερα, σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 169 καταστήματα ΑΒ Shop & Go και 87 AB Συνεργάτης καθώς και 329 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος .

Τι είναι τα καταστήματα AB Shop & Go

Tα καταστήματα ΑΒ Shop & Go αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία αγορών.

Είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι και λειτουργεί ακόμη και Κυριακές.

Πού βρίσκονται; Σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το ΑΒ Shop & Go προσφέρει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. και, συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

AB franchise καταστήματα επιχειρηματίες

Η επιχειρηματική πρόταση των AB Shop & Go

Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στη ζήτηση των ΑΒ Shop & Go. Η «τάση» αυτή σίγουρα προκύπτει από το πρόγραμμα υποστήριξης της ΑΒ. Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο franchisee έχει «πρόσβαση» σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη -εκεί όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων πανελλαδικά.

Ο κλάδος των τροφίμων προσφέρεται για μια προσοδοφόρα επένδυση.

Συνδέεται, όμως, άμεσα και με τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες που «έφερε» η εξέλιξη των αναγκών. Οι πελάτες πλέον προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, από μικρότερα καταστήματα που προσφέρουν οικονομία χρόνου αλλά και την «αίσθηση της ασφάλειας», λόγω του μικρότερου αριθμού πελατών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πανελλαδικά με νέα σημεία πώλησης επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα franchise καθώς και την αύξηση των πωλήσεων τους.

Τι παρέχει στον νέο επιχειρηματία η ΑΒ για τα καταστήματα AB Shop & Go

Η ΑΒ αναλαμβάνει:

  • Όλη την απαιτούμενη μελέτη, για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλότητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες).
  • Να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.
  • Τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου καθώς και την αγορά του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού, παρέχοντας ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα αποπληρωμής, με την καταβολή μηνιαίων άτοκων δόσεων.
  • Την εκπαίδευση από στελέχη της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του.
  • Τη συνεχή υποστήριξη του συνεργάτη σε θέματα καθημερινής λειτουργίας.

AB franchise καταστήματα επιχειρηματίες

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Επιχείρησέ το κι εσύ!»

Η ΑΒ, από ένα μικρό μπακάλικο στην οδό Βουλής 29 το 1939, αριθμεί σήμερα πάνω από 500 καταστήματα που βρίσκονται σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Τα καταστήματα franchise της ΑΒ διαρθρώνονται πάνω σε δύο καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα:

Το ΑΒ Shop & Go, το οποίο είναι κατάστημα πόλης που προσφέρει ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά.

-Το ΑΒ Συνεργάτης, το οποίο αφορά την περιφέρεια και τη νησιωτική Ελλάδα.

Κύριος στόχος τους είναι να προσφέρουν τη μοναδική αγοραστική εμπειρία ΑΒ σε κάθε γειτονιά στην πόλη, αλλά και στην περιφέρεια, μαζί με μια νέα επιχειρηματική αρχή για επαγγελματίες του κλάδου και νέους επενδυτές.

Το δίκτυο καταστημάτων ΑΒ διευρύνεται συνεχώς, ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και στηρίζει έμπρακτα τους νέους επιχειρηματίες της χώρας, εξασφαλίζοντάς τους στέρεα θεμέλια για το ξεκίνημα μιας καινούριας επαγγελματικής διαδρομής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ