Αρχική Νέα Food Park City: Όταν το casual dinning συναντά την street food κουλτούρα

Food Park City: Όταν το casual dinning συναντά την street food κουλτούρα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

Το Food Park City , ο πολυχώρος διασκέδασης της Κύπρου, αποτελεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων που συνδυάζει το high and street food. Ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητά το ποιοτικό και πλούσιο σε γεύση φαγητό σε προσιτή τιμή.

Επιπλέον θέλει να βρίσκεται σε ένα χώρο που θα είναι χαλαρός, χωρίς περιττές επισημότητες. Σε ένα χώρο που θα είναι ο χώρος του, το αγαπημένο του spot, μετά από το σπίτι του. Στην ανάγκη αυτή του σύγχρονου καταναλωτή απαντά το Food Park City.

foodparkproionta 4

Μenu για κάθε γούστο

Αποστολή του Food Park City είναι καλύψει και ικανοποιήσει όσο περισσότερες ανάγκες γίνεται. Το menu του Food Park City βασίζεται σε απλές αλλά αγαπημένες συνταγές. Το μενού είναι χτισμένο στη βάση του street food και περιλαμβάνει δημοφιλή και νόστιμα φαγητά από διάσημα μέρη του κόσμου. Μενού που αναπροσαρμόζεται ώστε να συμφωνεί με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή.

Ευδιάκριτες, ντελικάτες και διαλεκτές γεύσεις που συντροφεύουν τις παρέες, τα ζευγάρια, τις οικογένειες όλες τις ώρες της ημέρας. Σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση, το Food Park City προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Το Food Park City διαθέτει οpen kitchen κάνοντας τον επισκέπτη μέρος του concept καθώς βλέπει μπροστά στα μάτια του να ετοιμάζεται η παραγγελία του.

food park city franchise casual dining

Επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη

Το Food Park City αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street food εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσης υγιούς κερδοφορίας.

Εκτός όμως από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept, η πρόταση franchise Food Park City εξοπλίζει με σημαντικά εργαλεία και εφόδια τον νέο συνεργάτη. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, βρίσκεται στο πλευρό του δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Για το δικό σου Food Park City, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ