Αρχική Νέα Food Park City: Kαινοτόμο- Πολυσυλλεκτικό- Διαχρονικό!

Food Park City: Kαινοτόμο- Πολυσυλλεκτικό- Διαχρονικό!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

Το Food Park City, στην Κύπρο, είναι ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης. Ένας casual χώρος που καθημερινά υποδέχεται οικογένειες, παρέες φίλων, τουρίστες.Τέσσερις φίλοι από την Κύπρο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πρωτοπόρο και διαφοροποιημένο κατάστημα εστίασης όπου όλοι θα μπορούν να περάσουν καλά και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Έτσι το 2016, το Food Park City άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει πραγματικό, λαχταριστό φαγητό σε έναν χώρο που δεν χρειάζεται να ντυθείς «καλά» και νιώθεις άνετα γιατί βρίσκεσαι στο μέρος, που έχεις δημιουργήσει τη δική σου κοινότητα. Σήμερα το Food Park City είναι το must go to location της Κύπρου, δημιουργώντας φανατικό κοινό που ολοένα και μεγαλώνει.

Food Park City: Πολυσυλλεκτικό concept με υψηλά περιθώρια κέρδους

To χαλαρό hot spot της πόλης

Ο χώρος στο Food Park City διακρίνεται για τη φροντίδα και την επιμέλεια σε κάθε γωνία, ώστε να εκπέμπει τη μοναδική αισθητική, που ενισχύει την εμπειρία και αυξάνει τον χρόνο παραμονής. To Food Park City δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε έναν χώρο που είναι δικός του.

Δεν είναι το σπίτι του, ούτε το γραφείο αλλά είναι ο χώρος που θέλει να βρίσκεται. Ένα μέρος χαλάρωσης όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Να επικοινωνήσει, να μοιραστεί και να δημιουργήσει στιγμές… να περάσει καλά. Ο επισκέπτης μπορεί να χτίσει τη δική του κοινότητα στο Food Park City. Για τον λόγο αυτό νιώθει ενθουσιασμό και θέλει να το επισκέπτεται όσο πιο τακτικά γίνεται!

food park city casual food

Το Food Park City ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί εκρηκτική ανάπτυξη του street food. Για χρόνια το street food είχε την έννοια του γρήγορου, του πρόχειρου, του μη ποιοτικού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Food Park City είναι μέρος αυτών των εξελίξεων. Ο σύγχρονος άνθρωπος αποζητά το φαγητό «στα γρήγορα», επειδή δεν έχει χρόνο, αλλά απαιτεί κάτι νόστιμο, υγιεινό και φιλικό προς την τσέπη του. Χαρακτηριστικά που έχει το street food σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό το Food Park city προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept που εισάγει μία νέα κατηγορία καταστημάτων με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Μάθε πρισσότερα για την πρόταση franchise Food Park City

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ