Αρχική Νέα Flocafe Espresso Room. H… «δυνατή» εμπειρία καφέ!

Flocafe Espresso Room. H… «δυνατή» εμπειρία καφέ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σ’ ένα χαλαρό, αυθεντικό, ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ, οι άνθρωποι του Flocafe , μυούν και ταξιδεύουν τον επισκέπτη στον κόσμο του καφέ, προσφέροντας του μία εξειδικευμένη εμπειρία απόλαυσης in store ή on the go .

Το Flocafe Espresso Room προσφέρει 3 διαφορετικά χαρμάνια , το καθένα με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.
Ο καφές ετοιμάζεται από εξιδικευμένους baristi σύμφωνα με τα πρότυπα του WBC (World Barista Championship), και σερβίρεται  με την επίδειξη εντυπωσιακoύ latte art. Πέρα από τον καφέ στα καταστήματα προσφέρονται πρωτότυπα ροφήματα όπως το Flowhite (ένα αλλιώτικο cappuccino με τη μυστική συνταγή του Flocafe), το Biscollato που είναι το αγαπημένο των θαμώνων εδώ και 10 χρόνια, αλλά και το Praline Mocha, το White Cinnamon και άλλα πολλά. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μία γκάμα ποιοτικών & καινοτόμων προϊόντων, σε μία ιδανική σχέση ποιότητας- τιμής για κάθε στιγμή της ημέρας.
Τελευταία εξέλιξη του concept Flocafe Espresso Room είναι το Flocafe Espresso Room street , ένα κατάστημα που απαντά στην τάση που θέλει τον καφέ on the go, αλλά και dellivery!


Η αλυσίδα Flocafe είναι μέλος του ομίλου εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου ομίλου στον τομέα Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).
Σήμερα αριθμεί πάνω από 60 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικότερο το νέο σημείο στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις κλειστές αγορές (Malls, Εθνικές οδούς, Αεροδρόμια, Πλοία).

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ