Αρχική Νέα FitnessArt: Η ολιστική fitness πρόταση

FitnessArt: Η ολιστική fitness πρόταση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε μια εποχή που το fitness έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας, το FitnessArt μας εισάγει στη νέα γενιά των γυμναστηρίων. Νέοι, μοντέρνοι χώροι με μια πιο ολιστική μέθοδο εκγύμνασης, σε ένα περιβάλλον που ο ασκούμενος νιώθει ότι ανήκει σε μια κοινότητα.

Το FitnessArt προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή έναν χώρο έκφρασης, εκτόνωσης και εκπλήρωσης στόχων.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του μαζικού αθλητισμού προσφέρει προπονητικά προγράμματα ώστε ο ασκούμενος να φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι ασκούμενοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 10 προγράμματα προπόνησης, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.

fitnessart franchise gym (12)

Ο ασκούμενος του σήμερα

Ο άνθρωπος του σήμερα έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει την καλή διατροφή και την άσκηση. Η γυμναστική έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τον ασκούμενο, εθίζοντάς τον σε έναν τρόπος ζωής γεμάτο ενέργεια και ευεξία.

Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, ο σύγχρονος άνθρωπος επιλέγει τον μαζικό αθλητισμό καθώς τον βοηθάει στη ψυχολογία του. Μετά από μια δύσκολη μέρα, η επίσκεψή του στο γυμναστήριο, παίρνει την μορφή «εξόδου». Πέρα από την εκτόνωση, ο ασκούμενος νιώθει ότι ανήκει σε μια κοινότητα με κοινό πάθος και στόχο. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι σε έναν χώρο που απλά γυμνάζεται. Θέλει να βρίσκεται σε έναν χώρο που τον εμπνέει να γίνει καλύτερος. Να ανήκει σε μια ομάδα που αλληλοεπιδρά και επικοινωνεί και να νιώθει ότι ο trainer του, τον υποστηρίζει και τον καθοδηγεί. Σε όλες αυτές τις ανάγκες απαντά το Fitness Art προσφέροντας μια νέα και ολοκληρωμένη εμπειρία.

fitnessart franchise gym (12)

Επενδύοντας στην πρόταση Fitness Art

Το FitnessArt ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά του fitness, προσφέροντας μια άκρως ελκυστική πρόταση για κάθε υποψήφιο franchise. H ομάδα του FitnessArt γνωρίζει πολύ καλά, πως για να φτάσεις τον στόχο σου πρέπει να έχεις και τα σωστά εφόδια.

Ο νέος επενδυτής μπαίνει σε μια οικογένεια με ισχυρό brand name, γνωστή στο χώρο του fitness για τις καινοτομίες. Οι πρωτοποριακές και αποκλειστικές υπηρεσίες που παρέχει, ενισχύουν την πιστότητα των μελών, ενώ ανεβάζουν τα έσοδα ανά πελάτη, καθιστώντας την FitnessArt επένδυση, ακόμη πιο αποδοτική.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FITNESSART

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ