Αρχική Νέα “Εύκολα, γρήγορα, απλά, άμεσα! Τα Kiosky’s One STOP All Είναι κάτι ξεχωριστό!”

“Εύκολα, γρήγορα, απλά, άμεσα! Τα Kiosky’s One STOP All Είναι κάτι ξεχωριστό!”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Επενδύοντας στο πιο σύγχρονο convenience store της αγοράς, τα αδέρφια Κωνσταντίνα και Αντώνη Σαρδέλη μπήκαν στο ισχυρό δίκτυο της Kiosky’s και γνώρισαν το μέλλον της μικρής λιανικής.

Τα Kiosky’s One STOP All αποτελούν δίκαια την πιο δυναμική και μοντέρνα πρόταση για όσους αγαπούν την επικοινωνία και θέλουν να δίνουν εύκολες και ποιοτικές λύσεις στην κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη του καταναλωτή.

Ξεκινώντας τη μέρα με χαμόγελο, ο Αντώνης και η Κωνσταντίνα είναι εκεί κάθε μέρα για να προσφέρουν ζεστό καφέ και φρέσκα σνακ στο κοινό που έχει επιλέξει τα Kiosky’s One STOP All για να κάνει τα ψώνια για το σπίτι, να πάρει τα τσιγάρα του ή ακόμα και να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Το φιλικό περιβάλλον, η γρήγορη εξυπηρέτηση και ο συνδυασμός τόσων διαφορετικών παροχών κάνουν τον κόσμο να επισκέπτεται καθημερινά τα Kiosky’s One STOP All, και τα δύο αδέρφια είναι σίγουρα ότι έκαναν τη σωστή επιλογή.

« Δεν θα μπορούσα να πιστεύω κάτι άλλο από το ότι τα μαγαζιά KIOSKY’S One STOP All, είναι το μέλλον στη μικρή λιανική.

Ήταν και ο λόγος που επιλέξαμε αυτή τη συνεργασία», αναφέρει η κα. Κωνσταντίνα Σαρδέλη. «Νομίζω ότι ο τίτλος του μαγαζιού περιγράφει τη διαφορά. Στο μαγαζί μας, με μια στάση μπορείς να πιεις τον καφέ σου, να πάρεις το snack σου, να βρεις το φρέσκο ψωμί σου, να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, να διαλέξεις από τη μεγαλύτερη ποικιλία καπνικών από οπουδήποτε αλλού και να βρεις οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ένα τυπικό μίνι μάρκετ, αλλά και τα βασικά είδη καθημερινής χρήσης. Εύκολα, γρήγορα, απλά, άμεσα! Είναι κάτι ξεχωριστό.»

Τα Kiosky’s One STOP All λύνουν τα χέρια στο κοινό που θέλει να αξιοποιήσει το χρόνο του κάνοντας όλες τις δουλειές του σε ένα μόνο χώρο. Είναι η ανάγκες τις καθημερινότητας που ανέδειξαν τα Kiosky’s One STOP All σε leader της μικρής λιανικής, και ο κ. Αντώνης Σαρδέλης βλέπει ότι ο κόσμος χρειαζόταν ένα τέτοιο κατάστημα στη γειτονιά του. «Οι κάτοικοι αγκάλιασαν το concept και πλέον σήμερα έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία σχέση οικειότητας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ