Αρχική Νέα Ευκαιρία επένδυσης με πολλαπλά οφέλη!

Ευκαιρία επένδυσης με πολλαπλά οφέλη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Stegno κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων διαγράφοντας μια πετυχημένη πορεία. Η αλυσίδα Stegno  μέχρι στιγμής αριθμεί 36 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δίκτυο καθαριστηρίων Stegno σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στην ομάδα του και να μάθεις μια νέα τέχνη δίπλα στους έμπειρους του χώρου.

Διαθέσιμες θέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και νησιά είναι έτοιμες να υποδεχτούν το δικό τους Stegno.

stegno franchise store

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!

Η φροντίδα ρούχου αποτελεί μια αγορά με μεγάλη ζήτηση. Ο κλάδος διαχρονικά παραμένει στην ελληνική αγορά με σταθερότητα και διαρκή ανάπτυξη. Με αυτά τα δεδομένα, τα concept που ανταποκρίνονται και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσης στον κλάδο και διασφαλίζουν την μακροχρόνια επιτυχία της.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα τα καταστήματα Stegno διαθέτουν τις πιο ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η αλυσίδα Stegno εξελίσσεται και λανσάρει νέες πρακτικές και υπηρεσίες όπως την υπηρεσία delivery.

stegno franchise eukairia

Μια επιχειρηματική πρόταση στα μέτρα σου

Το Stegno υποστηρίζει και βοηθά τους συνεργάτες του σε κάθε βήμα. Με ένα αποδεδειγμένο σύστημα ο franchise έχει πλήρη γνώση λειτουργίας αυτού του συστήματος και νιώθει ασφάλεια. Με τρεις τύπους καταστημάτων, πολλαπλά σημεία κέρδους και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, τα στεγνοκαθαριστήρια Stegno προσφέρουν μία άκρως ελκυστική πρόταση franchise! Η επένδυση στα Stegno αποτελεί μία «επένδυση ζωής», όπως χαρακτηριστικά λένε οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου, η οποία εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο συνεργάτης να έχει διάθεση να εργαστεί, αξιοποιώντας τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

 

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ