Αρχική Νέα Ευχαριστημένοι πελάτες- ευχαριστημένοι franchisees στο Kalamaki μου!

Ευχαριστημένοι πελάτες- ευχαριστημένοι franchisees στο Kalamaki μου!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τοkalamaki μου με τα ζουμερά χειροποίητα καλαμάκια του αλλά και την ποικιλία γευστικών προτάσεων που προσφέρει, συγκεντρώνει όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής αλλά και η αγορά της μικρής εστίασης & των street food.


Οι προσιτές τιμές είναι το καλύτερο «συνοδευτικό» στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και για αυτό δε σταματά να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από το πιστό κοινό του αλλά και τους νέους πελάτες που δεν αργούν να ενταχθούν στο fan club. Η ύπαρξη πελατών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας περιορίζει τις «νεκρές ώρες» και επιτυγχάνει καλύτερο επιμερισμό των λειτουργικών εξόδων ανά ώρ α.

Παράλληλα, το kalamaki μου είναι το μοναδικό «σύγχρονο» ψητοπωλείο πουδιαθέτει ειδική βιτρίνα στην οποία προβάλλονται συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ .σαλάτες), διευκολύνοντας τις αυθόρμητες  αγορές προωθώντας συμπληρωματικά προϊόντα και αυξάνοντας τη μέση απόδειξη . Έτσι, οι υποψήφιοι συνεργάτες αξιοποιούν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο concept στην αγορά της εστίασης που ξέρει πώς να δημιουργεί ικανοποιημένους πελάτες και να εξασφαλίζει μεγάλο αριθμό αποδείξεων καθημερινά !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ