Αρχική Νέα Everest: Νέες πρωτότυπες Πίτες Παστίτσιο και Μουσακά με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη

Everest: Νέες πρωτότυπες Πίτες Παστίτσιο και Μουσακά με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα everest παρουσιάζουν άλλη μια σειρά προϊόντων με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη, ανανεώνοντας αυτή τη φορά όλη τη γκάμα των προϊόντων πίτας που προσφέρει στα καταστήματά της η γνωστή αλυσίδα.

EVESEST

Εμπνεόμενος από την Ελληνική κουζίνα, ο αγαπημένος chef παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο ιδιαίτερα πρωτότυπες συνταγές: τη Χειροποίητη Πίτα Μουσακά και τη Χειροποίητη Πίτα Παστίτσιο, δημιουργώντας τις – αναπάντεχα γευστικές – street food εκδοχές δύο παραδοσιακών ελληνικών συνταγών comfort food. Οι δύο νέες πίτες, μαζί με τις νέες συνταγές τυρόπιτας, σπανακόπιτας, λουκανικόπιτας, ζαμπονοτυρόπιτας και κασερόπιτας με λαχταριστό τραγανό φύλλο και γευστικές γεμίσεις, εισάγονται δίπλα στα κλασικά, πλέον, best sellers – όπως η τυρόπιτα κουρού (σκέτη ή γεμιστή), η φλογέρα με Philadelphia και τα προϊόντα ζύμης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ριζική ανανέωση της πρότασης φαγητού της αγαπημένης αλυσίδας.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μοναδικές γεύσεις του everest και τα νέα προϊόντα με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη στο πλησιέστερο κατάστημα, είτε μέσω delivery παραγγέλνοντας από το https://www.everest.gr/  ή το everest app.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EVEREST

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ