Αρχική Νέα everest: η τέχνη του snacking…

everest: η τέχνη του snacking…

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πρώτο κατάστημα everest άνοιξε τις πόρτες του το 1965 στο Κολωνάκι. Έγινε γνωστό ως το αγαπημένο «after» στέκ ι των Αθηναίων που το επισκέπτονταν κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες για να απολαύσουν το θρυλικό, αγαπημένο σάντουιτς «παντόφλα».

Από το 1990 και με τη δημιουργία της εταιρίας everest ΑΕ, εξελίχθηκε σε μια σημαντική αλυσίδα καθιερώνοντας στην Ελλάδα τη συνήθεια του “snacking” .

Από το πρώτο κατάστημα στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest με μαγαζιά «γωνία» σε κομβικά σημεία της πόλης, ανοιχτά όλο το 24ωρο ανανεώνονται διαρκώς αποκτώντας σύγχρονη και φιλόξενη αισθητική, ενώ συνεχίζουν να αποτελούν το διαχρονικό meeting point των κατοίκων της πόλης.

Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη ποικιλία και οι αμέτρητες επιλογές . Από σαλάτες και σάντουιτς μέχρι φρεσκοφουρνιστά προϊόντα σφολιάτας και συνοδευτικά καφέ, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας πάντα με τη σωστή σχέση ποιότητας & τιμής.

Και φυσικά σημείο αναφοράς της μάρκας είναι το θρυλικό zesto sandwich. ..

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ