Αρχική Νέα Es.Co.Bar: Το πιο αγαπημένο στέκι της Κρήτης

Es.Co.Bar: Το πιο αγαπημένο στέκι της Κρήτης

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Es.Co.Bar είναι ένα all day κατάστημα με βασική αποστολή να προσφέρει καθημερινά εξαιρετικό καφέ στο χώρο του ή στο χώρο του πελάτη. Δεν είναι απλά ένα καφέ, είναι ένας χώρος συνάντησης, ένα στέκι. Στο Es.Co.Bar o κόσμος έρχεται για να βρει την παρέα του, να κοινωνικοποιηθεί, να περάσει καλά.

Εκτός από τον καφέ, απλές και γευστικές επιλογές συντροφεύουν τον άνθρωπο του σήμερα που ψάχνει ολοκληρωμένες λύσεις στην καθημερινή του πορεία.Από το πρωί ως και αργά το βράδυ, το Es.Co.Bar, σέβεται τον πολύτιμο χρόνο του επισκέπτη, που έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα του.

escobar all day

Έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Το Es.Co.Bar απαντά στην πρώτη και βασική ανάγκη του καταναλωτή του σήμερα. Ποια ανάγκη; Να πιει έναν καλό καφέ, πλούσιο σε γεύση και αρώματα. Ακολουθώντας πιστά το motto Support Your Local Caffeine Dealers και με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των γευστικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ η εταιρία συνεργάζεται με την τοπική βιομηχανία καφέ, Αρχοντάκη, για την παραγωγή του δικού της επιλεγμένου χαρμανιού το οποίο και χρησιμοποιεί αποκλειστικά.

Το μενού των καταστημάτων Es.Co.Bar απαρτίζεται από απλές αλλά γευστικές επιλογές, πλήρως εναρμονισμένες με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο καταναλωτής του σήμερα βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και έχει ανάγκη να συνοδεύσει τον πρωινό καφέ με ένα λαχταριστό σνακ ή να στο διάλλειμα του από τη δουλειά να φάει κάτι ποιοτικό και γευστικό. 

Συγχρόνως το Es.Co.Bar κατανοεί την ιδιαίτερη ανάγκη του καταναλωτή να βρίσκεται σε έναν οικείο χώρο που γρήγορα θα γίνει ο χώρος, όπου θα θέλει να επισκέπτεται ξανά και ξανά. Έχει ανάγκη να μοιραστεί στο καφέ του, την μπύρα του, το κοκτέιλ του με άτομα που γνωρίζει ή πρόκειται να γνωρίζει στο χώρο που βρίσκεται.

escobar

Franchise with Es.Co.Bar

To Es.Co.Bar άνοιξε για πρώτη φορά το 2014, στο κέντρο των Χανιών και αμέσως έγινε το στέκι της περιοχής. Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, η υψηλή ζήτηση και η αναγνωρισιμότητα του concept οδήγησαν – το 2019 – στην δημιουργία του δεύτερου καταστήματος. Καθώς ολοένα και μεγαλώνει η δημοτικότητα του, η ομάδα του Es.Co.Bar επιθυμέι να δημιουργήσει ένα δυνατό δίκτυο συνεργατών. 

Το σύστημα franchise Es.Co.Bar διαθέτει όλα τα ανταγωνιστικά στοιχεία μιας κερδοφόρας επιχειίρησης. Επιπλέον, η ομάδα του Es.Co.Bar, παίρνοντας τον ρόλο coach καθοδηγεί τον franchisee, για να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις προσφέτοντας του εφοδία, που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση franchise Es.Co.Bar εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ