Αρχική Νέα Es.Co.Bar: Πάθος για τον καφέ!

Es.Co.Bar: Πάθος για τον καφέ!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Καθημερινά το Es.Co.Bar προσφέρει πλούσιο σε γεύση καφέ, γεμάτο αρώματα. Ακολουθώντας πιστά το motto Support Your Local Caffeine Dealers και με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των γευστικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ η εταιρία συνεργάζεται με την τοπική βιομηχανία καφέ, Αρχοντάκη, για την παραγωγή του δικού της επιλεγμένου χαρμανιού το οποίο και χρησιμοποιεί αποκλειστικά.

Μεγιστοποιώντας την εμπειρία του επισκέπτη, το Es.Co.Bar διαθέτει προς πώληση τον εξαιρετικό καφέ του. Έτσι ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει το μοναδικό χαρμάνι του Es.Co.Bar και σπίτι του.

escobar

Το Es.Co.Bar είναι ο χώρος της παρέας

Τα καταστήματα Es.Co.Bar  έχουν τον χαρακτήρα, την αύρα και την ατμόσφαιρα για να λειτουργήσουν ως στέκια. Είναι αυτή η οικειότητα στον χώρο που προσελκύει τον πελάτη και την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα. Έτσι, το 70% των καθημερινών πελατών μπορούν να χαρακτηριστούν ως μόνιμοι και τακτικοί.

Την πιστότητα των πελατών εξασφαλίζει φυσικά η υψηλή ποιότητα του προϊοντικού μείγματος του Es.Co.Bar, η άψογη εξυπηρέτηση από το φιλικό και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό και η μοναδική ατμόσφαιρα του χώρου. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εκφάνσεις της βασικότερης αρχής του Es.Co.Bar που δεν είναι άλλη από τον σεβασμό στον καταναλωτή.

escowinter 62

Η επιχειρηματική πρόταση Es.Co.Bar

Η πρόταση franchise Es.Co.Bar αποτελεί μια ελκυστική  επιχειρηματική πρόταση διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια διαχρονική επιτυχία. Το Es.Co.Bar βασίζεται σε δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με ολοκληρωμένο concept πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω και τα χαρακτηριστικά  του σύγχρονου καταναλωτή.

Ο νέος συνεργάτης μπαίνοντας στην οικογένεια του Es.Co.Bar, λαμβάνει όλη τη βοήθεια  αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται, στην αρχή αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.Η εταιρεία  βρίσκεται πάντα στο πλευρό του νέου συνεργάτη καθοδηγώντας τον να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση franchise Es.Co.Bar εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ