Αρχική Νέα Es.Co.Bar: Ευέλικτο μοντέλο με πολλαπλά format

Es.Co.Bar: Ευέλικτο μοντέλο με πολλαπλά format

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Εs.Co.Bar βασίζεται σε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο ώστε να εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις της τοπική αγορά αλλά και να ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ του νέου συνεργάτη. Δίνοντας βάση στις ιδιαιτερότητες και δεξιότητες του κάθε συνεργάτη, μπορεί να βρει τη σωστή «φόρμουλα» που του ταιριάζει, ώστε να αναπτυχθεί η επιχείρησή του, φέρνοντας κερδοφορία.

Επιπλέον, δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις της περιοχής/στόχου για την καλύτερη διείσδυση του καταστήματος στην τοπική αγορά. Με 3 τύπους καταστημάτων, sit in, take away και delivery, δίνει την ευκαιρία στον franchisee να φτάσει στην κερδοφορία.

escobar 5

Έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Το Es.Co.Bar απαντά στην πρώτη και βασική ανάγκη του καταναλωτή του σήμερα. Ποια ανάγκη; Να πιει έναν καλό καφέ, πλούσιο σε γεύση και αρώματα. Ακολουθώντας πιστά το motto Support Your Local Caffeine Dealers και με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των γευστικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ η εταιρία συνεργάζεται με την τοπική βιομηχανία καφέ, Αρχοντάκη, για την παραγωγή του δικού της επιλεγμένου χαρμανιού το οποίο και χρησιμοποιεί αποκλειστικά.

Το μενού των καταστημάτων Es.Co.Bar απαρτίζεται από απλές αλλά γευστικές επιλογές, πλήρως εναρμονισμένες με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο καταναλωτής του σήμερα βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και έχει ανάγκη να συνοδεύσει τον πρωινό καφέ με ένα λαχταριστό σνακ ή να στο διάλλειμα του από τη δουλειά να φάει κάτι ποιοτικό και γευστικό.

escobar 8

Franchise with Es.Co.Bar

To Es.Co.Bar άνοιξε για πρώτη φορά το 2014, στο κέντρο των Χανιών και αμέσως έγινε το στέκι της περιοχής. Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, η υψηλή ζήτηση και η αναγνωρισιμότητα του concept οδήγησαν – το 2019 – στην δημιουργία του δεύτερου καταστήματος. Καθώς ολοένα και μεγαλώνει η δημοτικότητα του, η ομάδα του Es.Co.Bar επιθυμέι να δημιουργήσει ένα δυνατό δίκτυο συνεργατών.

Το σύστημα franchise Es.Co.Bar διαθέτει όλα τα ανταγωνιστικά στοιχεία μιας κερδοφόρας επιχειίρησης. Επιπλέον, η ομάδα του Es.Co.Bar, παίρνοντας τον ρόλο coach καθοδηγεί τον franchisee, για να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις προσφέτοντας του εφοδία, που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση franchise Es.Co.Bar εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ