Αρχική Νέα Es.Co,Bar: Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας με μενού που ανανεώνεται

Es.Co,Bar: Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας με μενού που ανανεώνεται

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Es.Co.Bar έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Του ανθρώπου που δεν έχει πολύ χρόνο, «κινείται» συνεχώς και απαιτεί προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έναν εξαιρετικό καφέ το πρωί, ένα γευστικό σνακ που θα πάρει στο χέρι και ένα κατάστημα με φιλική ατμόσφαιρα που θα θέλει να χαλαρώσει. Αυτά ακριβώς προσφέρει και το Es.Co.Bar.

Το Es.Co.Bar συνεργάζεται με έμπειρους roasters καφέ που μέσα στα 50 χρόνια εμπειρίας τους, ξέρουν όλα τα μυστικά του καλού καφέ. Έτσι λοιπόν, το Es.Co.Bar έχει το δικό του χαρμάνι. Η ομάδα του Es.Co.Bar έχει τόσο πάθος για το καφέ και μας εγγυάται ότι η ποιότητα του καφέ της είναι κάτι το μοναδικό. Αυτό ανακλάται στην αγάπη του κοινού για τον καφέ του Es.Co.Bar. Ήδη λοιπόν, το Es.Co.Bar διαθέτει τον καφέ του για οικιακή χρήση, σε μορφή κόκκων και πολύ σύντομα θα διαθέτει και κάψουλες για εσπρεσομηχανή.

escobar 3

Εκτός από τον καφέ, ο επισκέπτης στο Es.Co.Bar μπορεί να βρει λαχταριστές επιλογές για πρωινό, για ένα γρήγορο μεσημεριανό ή κάτι γλυκό για το απόγευμα. Το μενού του Es.Co.Bar έχε σχεδιαστεί για να καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις διαφόρων ηλικιών και κοινών, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, Μενού που ανανεώνεται ανά εξάμηνο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή.

escobar 1

Πολλαπλά οφέλη για τον συνεργάτη

Το Es.Co.Bar προσφέρει μια φρέσκια και άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση σε μελλοντικούς συνεργάτες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της εστίασης και αναζητούν να κάνουν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Η πρόταση franchise Εs.Co.Bar διαθέτει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη street café αγορά.

Πέρα όμως από τα στοιχεία διαφοροποίησης της πρότασης franchise, o νέος συνεργάτης λαμβάνει όλη τη βοήθεια αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται, στην έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. Η εταιρεία εξοπλίζει τον συνεργάτη με χρήσιμα εργαλεία ώστε να νιώθει πάντα έτοιμος και ασφαλής.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση Εs.Co.Bar.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ