Αρχική Νέα Επιλέγοντας BEAUTY SALON και στο… franchise

Επιλέγοντας BEAUTY SALON και στο… franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μια αγορά τόσο δυναμική και ένα νέο, φιλόδοξο concept που συγκεντρώνει ταυτόχρονα εμπειρία και τεχνογνωσία 40 ετών ! Στο Beauty Salon οι λάτρεις της ομορφιάς βρίσκουν… το “στέκι” τους και οι νέοι συνεργάτες την πρόταση franchise που δημιουργεί μια νέα κατηγορία στο χώρο των καλλυντικών και της προσωπικής φροντίδας!

Γιατί;

Για τα 40 έτη εμπειρίας στην αγορά & τη συνεχή υποστήριξη
Αποδεδειγμένη μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καλλυντικών και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών για μια επιτυχημένη πορεία

• Για τη μεγάλη κυκλοφοριακή ταχύτητα
Η στρατηγική της εταιρείας εξασφαλίζει μεγάλη κυκλοφοριακή ταχύτητα των προϊόντων, διατηρώντας έτσι μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση.

• Για το μοναδικό προϊοντικό μείγμα!
Διαθέτει αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα, συνεργαζόμενη απευθείας με τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων private label

• Για την Καινοτομία & Πρωτοπορία!
Βασίζεται στην πρωτοποριακή φιλοσοφία του “Open”, που επιτρέπει στους πελάτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τα προϊόντα, δοκιμάζοντας υφές και μυρωδιές, ενώ τα προϊόντα είναι ομαδοποιημένα ανά κατηγορίες και εύρος τιμών, δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να βρίσκει γρήγορα και εύκολα αυτό που επιθυμεί.

Για το διευρυμένο target group
Απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς αλλά και σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίησή τους.

Για τη διαρκή ενίσχυση του brand awareness
Οι πρωτοποριακές προωθητικές ενέργειες λαμβάνουν χώρα όλο τον χρόνο και δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες περιόδους

Για την επίκαιρη επιχειρηματική πρόταση
Η πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, που προσελκύει διαρκώς ολοένα περισσότερους καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Για τις άριστες σχέσεις με όλους τους προμηθευτές
Η μακροχρόνια παρουσία στην αγορά έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες με τους μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών.

Και γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο κ. Δημήτρης Γκισάκης CEO του Ομίλου συνοψίζοντας:
«Γιατί πρόκειται για ένα κατάστημα που προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία που παρέχει συνεχή υποστήριξη και εξασφαλίζει εγγυημένη επιτυχία!»

Διαβάστε περισσότερα για το BEAUTY SALON

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ