Αρχική Νέα Επιδότηση 50% για τη δική σου επιχείρηση KIOSKY’S ONE STOP ALL!

Επιδότηση 50% για τη δική σου επιχείρηση KIOSKY’S ONE STOP ALL!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η KIOSKY’S ONE STOP ALL δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στα μέλη του δικτύου και προσφέρει ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα με επιδότηση του 50% της συνολικής επένδυσης για συγκεκριμένο αριθμό υποψήφιων συνεργατών που επιθυμεί να μπει στη δυναμική ομάδα της!

 Η KIOSKY’S ONE STOP ALL αποτελεί πλέον την καρδιά της γειτονιάς, προσφέροντας συνδυαστικές πωλήσεις με χαμόγελο και σιγουριά! Η εταιρεία αριθμεί 13 καταστήματα στην Αττική, ενώ πρόσφατα με πάθος για εξέλιξη και καινοτομία μας παρουσίασε τη νέα της εικόνα, ξεκινώντας από το κατάστημα KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Βύρωνα.

kioskys6

Έντονα χρώματα και ξεκάθαρες κατηγορίες σήμανσης για κάθε ομάδα προϊόντων, ευνοούν τις πωλήσεις και οδηγούν τον πελάτη να βρίσκει αυτό που χρειάζεται εύκολα και γρήγορα στο κατάστημα. Η ομάδα της KIOSKY’S γνωρίζει πολύ καλά πως «είναι ωραίο να σου φτιάχνουν τον τέλειο καφέ», «να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου σάντουιτς», ή «να ενημερώνεσαι από τον αγαπημένο σου τύπο» και παρουσιάζει στους καταναλωτές το ελκυστικό, 5+1 μοντέλο που τους εξυπηρετεί κάθε ώρα και στιγμή με συνέπεια, φιλική διάθεση και ήθος!

kioskys4

Για να γίνεις εσύ ο επόμενος franchisee της KIOSKY’S ONE STOP ALL, μπες εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ