Αρχική Νέα Επιχειρηματική πρόταση Bueno Crepa: Το φύλλο της επιτυχίας!

Επιχειρηματική πρόταση Bueno Crepa: Το φύλλο της επιτυχίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση του Bueno Crepa είναι αυτή που χρειάζεται ο νέος franchisee για μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα στον χώρο της εστίασης. Μέσα από τα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του, το Bueno Crepa έχει χτίσει ένα πολύ δυνατό brand name στον χώρο της κρέπας στην Ελλάδα και τώρα, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για νέες γειτονιές σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

Ήδη τρεις περιοχές της Αθήνας απολαμβάνουν την πιο bueno κρέπα της πόλης! Δεκάδες πελάτες καθημερινά έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ή να παραγγείλουν την αγαπημένη τους κρέπα σε ένα από τα τρία Bueno Crepa σε Κηφισιά, Περιστέρι και Γαλάτσι, με το Γαλάτσι να αποτελεί το πρώτο κατάστημα franchise του πολύ δυναμικά εξελισσόμενου και ανερχόμενου δικτύου!

Ο νέος συνεργάτης franchisee που θα ανοίξει το δικό του Bueno Crepa θα επωφεληθεί από τη μεγάλη εμπειρία της εταιρείας, την προσιτή επένδυση καθώς και το εδραιωμένο πελατολόγιο που το επιλέγει και το προτιμά καθημερινά. Η μυστική συνταγή του φύλλου της κρέπας είναι το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη κρέπα της πόλης και ακριβώς επειδή είναι μυστική, δύσκολα αντιγράφεται!

Ο υποψήφιος franchisee θα πρέπει να έχει όρεξη για δουλειά και ουσιαστική ενασχόληση με την επιχείρησή του. Καθώς ένα από τα βασικά στοιχεία διαφοροποίησης του Bueno Crepa είναι η στενή επαφή που έχει με το κοινό, ο νέος franchisee θα πρέπει να βρίσκεται στο κατάστημά του και να ασχολείται προσωπικά με την επιχείρησή, τη λειτουργία και τις διαπροσωπικές σχέσεις ώστε το δικό του Bueno Crepa να γίνει το επόμενο σημείο συνάντησης της πόλης. Έτσι, η Bueno Crepa κοινότητα που έχει δημιουργηθεί θα εδραιωθεί και στο νέο κατάστημα franchise το οποίο θα γίνει μέλος ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου με κοινό παρανομαστή την αγάπη για την κρέπα! H επιχειρηματική πρόταση του Bueno Crepa είναι κατάλληλη για τον συνεργάτη franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην εστίαση με ένα concept εδραιωμένο και με σαφή ταυτότητα και διαφοροποίηση!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Bueno Crepa

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ