Αρχική Νέα Eν-τάξη: Νέο κέντρο ξένων γλωσσών και μελέτης Δημοτικού στη Νέα Ζωή Περιστερίου

Eν-τάξη: Νέο κέντρο ξένων γλωσσών και μελέτης Δημοτικού στη Νέα Ζωή Περιστερίου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η δημιουργία του δεύτερου εκπαιδευτηρίου εν-τάξη στη Νέα Ζωή Περιστερίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!  Στο εξής, στην οδό Μάρνης 67, σε ένα σύγχρονο, ισόγειο κτίριο, εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες, οι μαθητές μαθαίνουν ξένες γλώσσες, χτίζοντας ένα λαμπρό μέλλον.

Επίσης, οι ευάερες, φωτεινές αίθουσες σε συνδυασμό με τον προαύλιο εξωτερικό φυλασσόμενο χώρο καθιστούν τις συνθήκες ιδανικές για την καθημερινή μελέτη των παιδιών στις τάξεις του Δημοτικού.

en-taksi-franchise-ekpaideusi

Σήμερα, το δίκτυο εν-τάξη αριθμεί 17 εκπαιδευτήρια σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Ίλιον, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι και Χαλάνδρι και συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται μέσω συνεργασιών franchise.

Ο Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, αναφέρει: «Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν μία καταξιωμένη επιχείρηση, με οργάνωση, που έχει ήδη δοκιμαστεί, αξιοποιώντας τις ικανότητες του κάθε μέλους ξεχωριστά. Στα εκπαιδευτήριά μας δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες μακροχρόνιων συνεργασιών εμπιστοσύνης και σεβασμού. Οι franchisees-Διευθυντές μας, συμμετέχουν στα Ανοιχτά Διαδραστικά Συμβούλια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα. Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν πόλο έλξης άξιων και ικανών συνεργατών και καθηγητών. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να ξεκινάει από τα ήδη υπάρχοντα εκπαιδευτήρια».

en-taksi-franchise-frontistiria

Αξίζει να σημειωθεί πως στα άμεσα πλάνα ανάπτυξης των εν-τάξη είναι η Πελοπόννησος, η Εύβοια και η Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και οι όμοροι δήμοι όπου λειτουργούν ήδη τα εκπαιδευτήρια του Ομίλου. «Το εκπαιδευτικό προϊόν του Ομίλου μας μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε περιοχή με τουλάχιστον δύο Λύκεια», συμπληρώνει ο κ. Τερζάκης.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου εκπαιδευτήριο εν-τάξη; Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ