Αρχική Νέα Ελαίας Γη: Επίκεντρο ο πελάτης και η ποιότητα στο πιο gourmet εστιατόριο της πόλης

Ελαίας Γη: Επίκεντρο ο πελάτης και η ποιότητα στο πιο gourmet εστιατόριο της πόλης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα εστιατόριο με μοναδική ποικιλία και ποιότητα προϊόντων, καλωσορίζει και προσφέρει στον επισκέπτη ιδιαίτερα πιάτα και γεύσεις, βασισμένα αποκλειστικά στο λάδι και στα πεντανόστιμα τρόφιμα που παράγει η ελληνική γη.

Οι προτάσεις του εστιατορίου προέρχονται από την γαστρονομική παράδοση όλων των περιοχών της Ελλάδας, με ποικίλες γεύσεις και ιδιαίτερες συνταγές και προτάσεις. Σε όλα τα πιάτα χρησιμοποιείται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εποχιακές πρώτες ύλες, ενώ υπάρχει συχνή ανανέωση του μενού, το οποίο αποτελείται από μαγειρευτά και ψητά πιάτα.

Στο Ελαίας Γη ο πελάτης είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, καθώς τον πρώτο και κύριο λόγο τον έχει η άψογη εξυπηρέτησή του και η ικανοποίηση από τα πιάτα που επέλεξε. Ο χώρος είναι προσεγμένος και ατμοσφαιρικός, κάνοντας τον κάθε επισκέπτη να νιώθει μοναδικός και να βιώνει στο μέγιστο βαθμό την εμπειρία που μόνο το Ελαίας Γη μπορεί να του χαρίσει.

Το Ελαίας Γη παρέχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία προς τον πελάτη από όλες τια απόψεις- μενού, εξυπηρέτηση, ατμόσφαιρα- μέσα σε ένα περιβάλλον που προβάλλει την ελληνική ταυτότητα και τα στοιχεία του πολιτισμού μας.

Η θρεπτικότητα των προϊόντων που παράγει η ελληνική γη σε συνδυασμό με έναν υπέροχο χώρο, καθιστά το Ελαίας Γη περιζήτητο όχι μόνο στον απλό επισκέπτη, αλλά και στον υποψήφιο επενδυτή που επιθυμεί να ενισχύσει την παράδοση και τη φήμη των εγχώριων προϊόντων, καθώς υπόσχεται σίγουρη επιτυχία και τη μέγιστη δυνατή κερδοφορία.

Με τέσσερις πηγές εσόδων, (εστιατόριο, delicatessen gift corner, κάβα με ελληνικές ετικέτες κρασιών, διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων), αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για όσους ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την ελληνική παράδοση και να μεταδώσουν την ελληνική κουλτούρα στο εξωτερικό. Απευθύνεται και σε συνεργάτες για ανάπτυξη σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ