Αρχική Νέα Εξαγορά των Happy Markets στη Θεσσαλονίκη από την OK! Anytime Markets

Εξαγορά των Happy Markets στη Θεσσαλονίκη από την OK! Anytime Markets

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται στο λιανεμπόριο τροφίμων και συγκεκριμένα, σε αυτόν της μικρής λιανικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η OK! Anytime Markets Α.Ε. προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Kosmothess Cash & Carry. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα ομοίως με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise) με καταστήματα ευκολίας 80-300 τ.μ.

Ο κύκλος εργασιών της Kosmothess Cash & Carry εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ σε χονδρικές πωλήσεις. Η εταιρεία διαθέτει κεντρικές αποθήκες συνολικής έκτασης 4.200 τ.μ. με εγκαταστάσεις σε Ευκαρπία και Μουδανιά Χαλκιδικής και διαχειρίζεται 110 καταστήματα με την επωνυμία Happy Markets.

ok anytime markets

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Διεύθυνση της εταιρείας θα αναλάβει ο κύριος Γιώργος Σαρηγιαννίδης, γνωστό στέλεχος της αγοράς του λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία σε ρόλους ευθύνης πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στο παρελθόν ο κ. Σαρηγιαννίδης μεταξύ των άλλων είχε εργαστεί στην Carrefour τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βουλγαρία καθώς και στην Chris Cash & Carry στην Κύπρο.

Πλήγμα για τον ΕΛΟΜΑΣ

Με αυτή την κίνηση η OK! Anytime Markets Α.Ε. υλοποιεί ένα μέρος από τα επενδυτικά της σχέδια για την αγορά της Βορείου Ελλάδος. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα στο 2021 έχουν ήδη ανοίξει 3 καταστήματα ΟΚ! στην πόλη της Θεσσαλονίκης. H κίνηση αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον όμιλο του ΕΛΟΜΑΣ, καθώς τα Happy Markets ήταν ένα από τα μέλη του με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο καταστημάτων.

Η ΟΚ! Anytime Markets, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στον χώρο του λιανεμπορίου το 2004, σήμερα απαριθμεί 117 καταστήματα και αποτελεί τον μεγαλύτερο παίκτη στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας (convenience stores), τα οποία λειτουργούν με τη μέθοδο του Franchising. Επίσης, το δίκτυο της εταιρείας ανέπτυξε ένα νέο concept καταστημάτων ευκολίας, τα OK! GROCERY που διαθέτουν προϊόντα Supermarket & Deli και αποτελούν τη νέα πρόταση προς τους καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ