Αρχική Νέα Εκπαιδευτήρια εν-τάξη με τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες διαδικτυακών μαθημάτων

Εκπαιδευτήρια εν-τάξη με τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες διαδικτυακών μαθημάτων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη συνεχίζουν να αποτελούν περιβάλλον γόνιμης εκπαιδευτικής πράξης και συνέπειας! Το δίκτυο διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες διαδικτυακών μαθημάτων, ώστε το μάθημα να πραγματοποιείται σε υψηλό επίπεδο προσεγγίζοντας το δια ζώσης σε μεγάλο ποσοστό.

Οι 180 καταξιωμένοι καθηγητές των εν-τάξη είναι άριστα εκπαιδευμένοι στη χρήση των νέων τεχνολογιών με αποτέλεσμα την αδιάλειπτη διαδικτυακή μετάδοση γνώσεων.

en-taksi-franchise-ekpaideusi

Ένα βασικό στοιχείο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και του τρόπου διδασκαλίας των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη από την ίδρυση τους, το 2014, είναι η χρήση διαδραστικών και τεχνολογικών μέσων όπως διακρατικοί πίνακες, πειράματα-εργαστήρια σε virtual reality, προγράμματα σε υπολογιστή κ.λπ.

en-taksi-franchise-frontistiria

Το Ακαδημαϊκό τμήμα των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη έχει εναρμονιστεί πλήρως με τη διαδικτυακή εποχή. «Ακόμα και τώρα που αναγκαστήκαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία των φροντιστηρίων μας λόγω του Covid-19, συνεχίζουμε δυναμικά, μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης. Επανασχεδιάσαμε όλες τις διαδικασίες μας, ώστε γονείς και μαθητές να γίνονται αποδέκτες της εκπαιδευτικής μας πρότασης με τον ίδιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο όπως και στη δια ζώσης διαδικασία. Με πολύ προσεχτικά βήματα παρέχουμε κάθε εκπαιδευτική μας πρόταση και διαδικτυακά, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της ποιότητας και του εκπαιδευτικού αποτελέσματος», αναφέρει ο Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου φροντιστήριο ή κέντρο ξένων γλωσσών; Ενημερώσου σήμερα για την πρόταση franchise των εν-τάξη!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ