Αρχική Νέα Ekioskys, το επιχειρηματικό μοντέλο του αύριο!

Ekioskys, το επιχειρηματικό μοντέλο του αύριο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

22 σημεία σε Αττική, σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας. Food & Coffee, mini market, καπνικά, κάβα, service point για εξόφληση λογαριασμών και Courier Spot για παραλαβή δεμάτων, όλα πραγματοποιούνται με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα.

Εύκολες, συνδυαστικές αγορές με ασφάλεια και χαμόγελο. Αυτό είναι το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, η καρδιά κάθε γειτονιάς!

kioskys-convenience-store-coffee

To πιο ολοκληρωμένο convenience store το οποίο έχει εγκαινιάσει μια μοναδική κατηγορία καταστημάτων, μας παρουσιάζει ακόμα μία υπηρεσία προς όφελος των πελατών αλλά και των franchisees του δικτύου. To όνομα αυτής ekiosky’s, η νέα μορφή επιχείρησης που συνδυάζει την παρουσία του φυσικού καταστήματος με τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εμπορίου!

kioskys-convenience-store-franchise

Το ekiosky’s.gr έχει τα πάντα! Eίδη περιπτέρου, mini market, καφέ, σνακ, όλα βρίσκονται στην πόρτα του σπιτιού σου, στο γραφείο, ακόμα και στο πάρκο! Όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα σε μόλις 20 λεπτά λαμβάνεις εύκολα και με ασφάλεια ό,τι χρειαστείς, καλύπτοντας κάθε μικρή και μεγάλη σου ανάγκη! Και το καλύτερο; Η εταιρεία σε επιβραβεύει για τις αγορές σου μέσω του ekiosky’s, προσφέροντάς σου μοναδικές προσφορές και δώρα!

kioskys-convenience-store-franchising

Ο franchisee της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λοιπόν, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και δημιουργεί το μοναδικό πρόγραμμα loyalty στην ελληνική μικρή λιανική! Μέσω του e-kiosky’s «ανοίγει» νέο πελατολόγιο, πετυχαίνει πιστότητα και επαναληψιμότητα των καταναλωτών, κατακτώντας καίριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επιπλέον, με το καινοτόμο concept των 5 καταστημάτων σε 1, αποκτά πολλαπλά profit centers που οδηγούν σε ταχύτατο breakeven point, γεγονός που ελαχιστοποιεί το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης για τον επενδυτή.

Για το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ