Αρχική Νέα Ekiosky’s: 300.000+ παραγγελίες μέσα σε 1 χρόνο λειτουργίας

Ekiosky’s: 300.000+ παραγγελίες μέσα σε 1 χρόνο λειτουργίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To δίκτυο franchise KIOSKY’S CONVENIENCE STORE διαθέτει σήμερα 41 καταστήματα πανελλαδικά. Τους τελευταίους μήνες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα πρώτα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, τον Πύργο Ηλείας, τη Λαμία και τη Σύρο.

Σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, προβλέπεται η επέκταση του δικτύου (μαζί με το ekiosky’s) και σε άλλες πόλεις, με στόχο τη λειτουργία 100 καταστημάτων, μέχρι το τέλος του έτους, με τη δημιουργία τόσο ιδιόκτητων καταστημάτων όσο και με τη μέθοδο franchise.

kioskys-convenience-store-franchise

Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της αλυσίδας, υποστηρίζεται από τη σύνδεσή τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ekiosky’s καθώς και από τη διανομή προϊόντων κατ΄ οίκον, δημιουργώντας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για την εταιρεία όσο και για τους καταναλωτές. Οι φίλοι του brand έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με τρεις τρόπους: από το φυσικό κατάστημα, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά και τηλεφωνικά, με διευρυμένο ωράριο, έως τις 23:00, καθημερινά αλλά και τις Κυριακές.

kioskys-convenience-store-franchise-trofima

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα ekiosky’s, ξεπέρασε σε έναν χρόνο από την έναρξη λειτουργίας της, τον στόχο των 300.000 παραγγελιών και των 2 εκατομμυρίων επισκεπτών, με τους καταναλωτές να έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 1.000 κωδικούς για τα μικροψώνια τους. Η εκτόξευση των παραγγελιών, οφείλεται τόσο στη γενικότερη τάση απομακρυσμένων αγορών λόγω και της πανδημίας, όσο και στη δυνατότητα που παρέχεται στον καταναλωτή για διανομή κατ’ οίκον, μέσα σε λίγα λεπτά από την παραγγελία.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE; Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise, εδώ . Εναλλακτικά, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 6756200.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ