Αρχική Νέα Ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα από την One STOP All!

Ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα από την One STOP All!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση της One STOP All δεν ξεχωρίζει μόνο για τα 5+1 profit centers, αλλά και για τις διευκολύνσεις που παρέχει στους franchisees που την επιλέγουν! Ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, με επιδότηση του 50% της συνολικής επένδυσης είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένο αριθμό υποψήφιων συνεργατών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ισχυρό δίκτυό της.

Η One STOP All ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των πελατών, όσο και των franchisees! Λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, ο καταναλωτής προτιμά τις συνδυαστικές αγορές. Στο One STOP All έχει τη δυνατότητα να κάνει τα καθημερινά του ψώνια, να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να απολαύσει ένα λαχταριστό snack, με τη συνοδεία ενός ποιοτικού καφέ, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Τα καταστήματα One STOP All ξεχωρίζουν και για την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Ο πελάτης γνωρίζει πως στον χώρο του One STOP All θα βρει τον δικό του άνθρωπο που θα τoν εξυπηρετήσει με χαμόγελο!

Επομένως, ο franchisee που θα εισχωρήσει στην αγορά, φέροντας το brand One STOP All, ακολουθεί μια δοκιμασμένη συνταγή ανάπτυξης. Με την πλήρη υποστήριξη της ομάδας του franchisor έχει τη δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση «με το κλειδί στο χέρι».

Για να είσαι εσύ ο επόμενος, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ