Αρχική Νέα Εγκαίνια για το νέο Stegno στη Θεσσαλονίκη!

Εγκαίνια για το νέο Stegno στη Θεσσαλονίκη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα εγκαίνια του νέου Stegno στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται σήμερα Παρασκευή (20/1), στις 19.00. Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 85, με πολλούς από τους φίλους της γνωστής αλυσίδας να αναμένεται να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Συνεχίζεται έτσι η δυναμική ανάπτυξη του Stegno στην Βόρεια Ελλάδα, μετά το πετυχημένο άνοιγμα του καταστήματος στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου να βασίζεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση που χαρακτηρίζεται από το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, αλλά και το δομημένο σύστημα franchise.

stegno

Πολλαπλοί τύποι καταστημάτων 

Το Stegno διαθέτει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του συνεργάτη, αλλά και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος. Ο πρώτος είναι το το Full Shop και ουσιαστικά παρέχει όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει το Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι.

Ο δεύτερος τύπος καταστήματος ονομάζεται SAT και διαθέτει τις υπηρεσίες της επεξεργασίας με το νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα λειτουργεί και ως πρατήριο, συλλέγοντας τα ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα, προκειμένου να μεταφερθούν σε Full Shop Stegno. Τέλος ο Laundry τύπος είναι το professional μοντέλο των Stegno. Αφορά μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

stegno

Stegno – «Family Friendly Franchise»

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας και επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ