Αρχική Νέα Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Genius Kids στο Χολαργό

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Genius Kids στο Χολαργό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πρωτοποριακό κέντρο μελέτης που έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη ανταπόκριση από μαθητές και γονείς, το Genius Kids , αναπτύσσεται με ένα νέο franchise κατάστημα που εγκαινιάζει το Σάββατο 30.09.17 στις 7 μ.

μ, στο Χολαργό.

Δάσκαλοι, μαθητές, γονείς και όλοι οι φίλοι του Genius Kids είναι ευπρόσδεκτοι στη γιορτινή και ιδιαίτερη αυτή ημέρα, ώστε να γνωριστούν από κοντά και να ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα συστήματα και τα προγράμματα διδασκαλίας που προσφέρει.

Το Genius Kids δημιουργεί μια νέα διάσταση στην υποστηρικτική εκπαίδευση, όπου με ψηφιακά και προηγμένα μέσα ενισχύει τη μελέτη και την ανάπτυξη της προσωπικότητας ενός μαθητή. Πρόκειται για μια ελκυστική πρόταση που συνδυάζει ιδανικά την αποδοτικότητα με τη δημιουργικότητα και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με την εξαιρετική σχέση επαγγελματικής/προσωπικής ζωής.

Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης  και ό, τι είναι απαραίτητο για την επιτυχημένη λειτουργία ενός νέου κέντρου μελέτης Genius Kids.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ.

Συνδυάζει ιδανικά την αποδοτικότητα με τη δημιουργικότητα και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με την εξαιρετική σχέση επαγγελματικής/προσωπικής ζωής!
Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης  και ό, τι είναι απαραίτητο για την επιτυχημένη λειτουργία ενός νέου κέντρου μελέτης Genius Kids.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ