Αρχική Νέα Εγκαίνια για το KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Βύρωνα!

Εγκαίνια για το KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Βύρωνα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To KIOSKY’S ONE STOP ALL προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη γιορτή την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου στο νέο κατάστημα στον Βύρωνα!

Συγκεκριμένα, στην οδό Κύπρου και Χειμάρας 1 η ομάδα του KIOSKY’S ONE STOP ALL μας περιμένει όλους από τις 18:00 έως τις 21:00, να γνωριστούμε από κοντά και να αναβιώσουμε την παλιά, αγαπημένη μας γειτονιά, όπου η επικοινωνία είναι απλή, άμεση και έχει τη ζέση και την απλότητα που της αρμόζει! Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τον κόσμο, μας κερνά καφέ, μίνι σάντουιτς, μπουκίτσες σφολιάτας και άλλες λιχουδιές, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του νέου μέλους του δικτύου.

Το KIOSKY’S ONE STOP ALL αν και μας συστήθηκε το 2017, έχει αναπτυχθεί δυναμικά, με δίκτυο που μετρά ήδη 14 καταστήματα στην Αττική, ενώ σύντομα αναμένονται νέα ανοίγματα! H μεγάλη του επιτυχία βασίζεται στο επαναστατικό μοντέλο 5+1 καταστημάτων, όπου ο καταναλωτής καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες εύκολα και γρήγορα, πάντα με χαμόγελο και σιγουριά!

«Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στον καταναλωτή και απαρτίζεται από επαγγελματίες με όραμα και ξεκάθαρους στόχους που έδειξαν σεβασμό στο πρόσωπό μας και μας υποστήριξαν σε κάθε μας βήμα», δηλώνουν ο Περικλής Αλευράς και ο Άγγελος Δουκάκης, franchisees της KIOSKY’S ONE STOP ALL τον Χολαργό και την Πεύκη.

Επιπλέον, ο υποψήφιος συνεργάτης της KIOSKY’S ONE STOP ALL επωφελείται και από τις εταιρικές συμφωνίες που έχει επισυνάψει η KIOSKY’S με προμηθευτές. Με αυτό τον τρόπο είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες ποιότητα-ποσότητα-σωστή τιμή-γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση, ώστε να είναι η πρώτη του επιλογή για τις καθημερινές του αγορές!

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S ONE STOP ALL, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ