Αρχική Νέα Εγκαίνια για την KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Περιστέρι

Εγκαίνια για την KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Περιστέρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα εγκαίνια του franchise καταστήματος της KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία! Η οδός Βασ. Αλεξάνδρου 17-19, όπου λειτουργεί το κατάστημα «πλημμύρισε» χαμόγελα, καθώς πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας KIOSKY’S ONE STOP ALL και να ευχηθεί στους συνεργάτες-franchisees!

Το πρώτο KIOSKY’S ONE STOP ALL μας συστήθηκε το 2017 και σήμερα μετρά 16 franchise στην Αττική, συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξή του, σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO. –σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise. Ο κόσμος έχει αγαπήσει το KIOSKY’S ONE STOP ALL, καθώς στον χώρο του βρίσκει 5 καταστήματα σε 1! Coffee shop, snack shop, μαναβική, ψιλικά, service point, όλα σε έναν στεγασμένο χώρο, εξυπηρετώντας τον απόλυτα σε κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη, γεγονός που μεταφράζεται ως πολλαπλά profit centers για τον υποψήφιο συνεργάτη-franchisee!

Ο υποψήφιος συνεργάτης της KIOSKY’S ONE STOP ALL, βασισμένος στις εταιρικές συμφωνίες, προσφέρει στον καταναλωτή ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη εξυπηρέτηση, στη σωστή τιμή. Επίσης, χάρη στις εταιρικές συμφωνίες με διακεκριμένους προμηθευτές, πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στο KIOSKY’S ONΕ STOP ALL.

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S ONE STOP ALL, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ