Αρχική Νέα Εγκαίνια Ok! Anytime Markets στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Χαλάνδρι!
Εγκαίνια Ok! Anytime Markets στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Χαλάνδρι!

Εγκαίνια Ok! Anytime Markets στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Χαλάνδρι!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μήνας εγκαινίων για τα Ok! Anytime Markets σε Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλάνδρι. Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2023 και έκτοτε εξυπηρετούν τους πιστούς πελάτες που γνωρίζουν και εμπιστεύονται το διαχρονικό brand name για τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους.

Τα Ok! Anytime Markets συνεχίζουν τη δυναμική επέκταση του δικτύου τους ! Συνολικά 11 είναι τα νέα καταστήματα για το 5μηνο του 2023 όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Πρόκειται για 3 κατ/τα με το εμπορικό σήμα ΟΚ! Anytime market, στο Γκύζη στην οδό Νικ. Γκύζη 57, στο Χαλάνδρι στην οδό Κώστα Βάρναλη 35 και στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Κολοκοτρώνη 13. Επιπλέον 5 είναι τα νέα καταστήματα με το εμπορικό σήμα ΟΚ! Grocery Supermarket & deli. Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα (Νέα Ραιδεστό, Πευκοχώρι και Νικήτη), στη Λευκάδα και στην Ικαρία.
Τέλος, 3 νέα καταστήματα προγραμματίζονται για τον Μάιο του ‘23. Ένα ΟΚ! Anytime market στο Ζωγράφου Αττικής και δύο ΟΚ! Grocery Supermarket & deli, ένα στην Κάρπαθο και ένα στη Άφυτο Χαλκιδικής

Με όρεξη για διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, τα Ok! Anytime Markets κατέχουν μια από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά των convenience stores στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας καθημερινά, χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στα καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα.

Η ταχεία ανάπτυξη των Ok! Anytime Markets είναι η επιβεβαίωση πως οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα convenience stores αποτελούν μια ασφαλή επενδυτική επιλογή με τη μεγαλύτερη αντοχή στις κρίσεις. Πρόκειται για μια αγορά με σταθερά ανοδική πορεία στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, προσφέροντας διαχρονική κερδοφορία και υψηλές αποδόσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ