Αρχική Νέα ΕΦΕΣΣΟΥ: Παράδοση και καινοτομία στον πιο σύγχρονο φούρνο της Βόρειας Ελλάδας!
ΕΦΕΣΣΟΥ: Παράδοση και καινοτομία στον πιο σύγχρονο φούρνο της Βόρειας Ελλάδας!

ΕΦΕΣΣΟΥ: Παράδοση και καινοτομία στον πιο σύγχρονο φούρνο της Βόρειας Ελλάδας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με την παράδοση, την εμπειρία και την καινοτομία να αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας, ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ συνεχίζει τη διαρκή ανάπτυξή του στον χώρο της αρτοποιίας και παράλληλα προσφέρει μια πρόταση franchise με την οποία ο franchisee εξασφαλίζει άμεση αποδοχή, απόδοση και κερδοφορία χάρη στο δυναμικό brand name που ηγείται στην αγορά για πάνω από μισό αιώνα.

Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο φούρνο με αγάπη και απεριόριστο σεβασμό στην ελληνική παράδοση. Η όλη ιδέα ξεκίνησε το 1968 από την γιαγιά Μαριγώ Γιαπιτζή, η οποία οραματίστηκε μια οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας που θα περιείχε όλες τις αγαπημένες γεύ σεις, τις μυρωδιές και τις αναμνήσεις από την πατρίδα της. Την ορεινή Έφεσο της Μικράς Ασίας. Σήμερα, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και έχοντας περάσει στην τρίτη γενιά της οικογένειας, ο φούρνος Εφέσσου συνεχίζει την παράδοση και την εξέλιξή του, με την είσοδό του σε νέες αγορές, επιτυγχάνοντας πολλαπλές πηγές εσόδων και φυσικά την παροχή της πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας του πελάτη.

Η νέα εικόνα της επιχείρησης, έχει επιτύχει να παντρέψει την παράδοση και την κληρονομιά των προγόνων της με τη μοντέρνα εποχή και την εξέλιξη με στόχο, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Ανάπτυξη με σεβασμό στην παράδοση
Ο φούρνος Εφέσσου, ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο, στη Νέα Έφεσο, με έναν στόχο. Να μοιράζει καθημερινά στον κόσμο της περιοχής, φρέσκα και χειροποίητα αρτοπαρασκευάσματα, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά και αγνά υλικά. Διαθέτει μεγάλη ιστορία και ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία για την αρτοποιία στη Βόρεια Ελλάδα. Με το πέρασμα των ετών και για πάνω από μισό αιώνα λειτουργίας, η παράδοση, οι μοναδικές αυθεντικές συνταγές, τα χρώματα και τα αρώματα της φρέσκιας ζύμης, πέρασαν στις επόμενες γενιές και σήμερα, ο φούρνος Εφέσσου, μετρά 11 καταστήματα σε Κατερίνη, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Νέα Έφεσο και Περίσταση Πιερίας. Τον Απρίλιο του 2023, επί της οδού Δωδεκανήσου 10 στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε το 12ο κατάστημα Εφέσσου με το 13ο κατάστημα να είναι προ των πυλών, στην οδό Φράγκου και στην Εβδόμης Μεραρχίας στην Κατερίνη. Πάντα μπροστά από την εποχή του, εισέρχεται και στην αγορά του χειροποίητου γλυκού και του καφέ, έχοντας στο πλευρό του ειδήμονες baristas και φυσικά τον διακεκριμένο pastry chef Σταύρο Γιαπιτζή. Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο το οποίο διασφαλίζει τόσο την τροφοδοσία των καταστημάτων του δικτύου όσο και τη μοναδικότητα, τη φρεσκάδα και ποιότητα όλων των παρασκευών. Ο φούρνος Εφέσσου με την εμπειρία να κυλάει στο αίμα του, έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας, η οποία συνεχίζει περήφανα το όραμα που ξεκίνησε από τη γιαγιά Μαριγώ. Με ολοένα και περισσότερες προσθήκες και την ένταξη νέων τεχνολογιών, διευρύνει συνεχώς τους κωδικούς και το προϊοντικό του μείγμα, ενισχύοντας το δυνατό brand name και το lifetime value για τον πελάτη. Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό ενώ το καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας εξασφαλίζει ευκολία στη λειτουργία.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΕΦΕΣΣΟΥ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ