Αρχική Νέα Εφέσσου: Η υψηλή ποιότητα που κάνει τη διαφορά
Εφέσσου: Η υψηλή ποιότητα που κάνει τη διαφορά

Εφέσσου: Η υψηλή ποιότητα που κάνει τη διαφορά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο φούρνος Εφέσσου, με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 έτη στην αρτοποιία, αποτελεί μια διαχρονική επένδυση που συνδυάζει την παράδοση και το μοντέρνο σε ένα ποιοτικό προϊοντικό μείγμα. Αυτό που ξεχωρίζει την Εφέσσου από τους ανταγωνιστές της είναι η αφοσίωση στην ποιότητα και η επιμονή στην παράδοση. Αυτή η αφοσίωση και επιμονή αποτυπώνεται πλήρως στη νέα μονάδα παραγωγής στο 3ο χλμ Κατερίνης Νέας Εφέσου.

Εφέσσου

Η μονάδα παραγωγής, που άνοιξε τις πόρτες της στις 1 Απριλίου 2021, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 7.980 τετραγωνικών μέτρων, με 2.500 τετραγωνικά μέτρα αφιερωμένα στις παραγωγικές ανάγκες. Οι εγκαταστάσεις είναι ιδιόκτητες και εκεί γίνεται το σύνολο της παραγωγής, ενώ από εκεί διανέμονται τα προϊόντα στα καταστήματα. Η νέα μονάδα παραγωγής είναι ένας χώρος όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία. Εδώ, οι παραδοσιακές συνταγές συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής για να δημιουργηθούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, χωρίς να χάνουν την αυθεντική τους γεύση και ποιότητα.

φούρνοι Εφέσσου

Η καινοτομία δεν είναι μόνο στις τεχνικές παραγωγής, αλλά και στην ίδια τη διαδικασία διανομής των προϊόντων. Η Εφέσσου έχει επενδύσει σε σύγχρονα συστήματα διανομής που εξασφαλίζουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα διατηρούν τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων. Αλλά η καινοτομία και η παράδοση δεν θα ήταν τίποτα χωρίς την αγάπη και την αφοσίωση που βάζει η ομάδα της Εφέσσου σε κάθε προϊόν που φτιάχνει. Κάθε ψωμί, κάθε κουλούρι, κάθε κριτσίνι που βγαίνει από την μονάδα παραγωγής είναι το αποτέλεσμα ωρών εργασίας, αφοσίωσης και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία που δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εισέλθει στην αγορά των τροφίμων ποτών με ένα εδραιωμένο brand name της Βόρειας Ελλάδας. Αναλυτικά η επιχειρηματική πρόταση της ΕΦΕΣΣΟΥ:

  • Εξασφαλίζει μια πιστή βάση πελατολογίου που το γνωρίζει και το εμπιστεύεται για πάνω από 50 έτη.
  • Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας διασφαλίζει άμεση αποδοτικότητα και εγγυημένη ποιότητα.
  • Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία και την ποιότητα όλων των παρασκευών και συνάμα την ενιαία εικόνα όλων των καταστημάτων του δικτύου.
  • Εισέρχεται σε νέες αγορές πολλαπλασιάζοντας τα revenue streams όπως παγωτό, καφές κ.λπ
  • Συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης δίνοντας μια πιο σύγχρονη νότα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
  • Εισάγει νέους κωδικούς προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη.
  • Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΕΦΕΣΣΟΥ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ